Când se va finaliza procesul de fuziune dintre Vodafone și UPC?

La scurt timp de la primirea aprobării din partea Comisiei Europene, după ce inițial aprobarea tranzacției fusese amânată, Vodafone a grăbit procesul de integrare a serviciilor UPC în ofertele sale.

Chiar la sfârșitul lunii iulie, la puțin mai mult de o săptămână de la aprobarea tranzacției de către Comisia Europeană, Vodafone a prezentat schimbările în structurile manageriale ale celor două companii.

Apoi, la începutul lunii august, Vodafone, a răspuns la cele mai frecvente întrebări legate de modul în care sunt afectați clienții de procesul de fuziune dintre cele două companii.

În luna septembrie, UPC și Vodafone au lansat prima ofertă comercială comună și au început să își intrebe clienții dacă folosesc serviciile celeilalte companii.

Tot în luna septembrie, Vodafone a (re)lansat serviciile VoLTE și VoWiFi.

Lista completă de telefoane compatibile cu serviciile VoLTE și VoWiFi ale Vodafone, poate fi consultată aici.

În a doua jumătate a lunii decembrie, pe site-urile celor două companii a fost publicat proiectul de fuziune a celor două.

În pagina 10 a acestui document, în subcapitolul 6.2.2, este specificată ca dată efectivă a fuziunii, 31.03.2020

Dacă această dată va fi respectată, ar însemna ca procesul de fuzine dintre UPC și Vodafone să se încheie în mai puțin de 1 an de la primirea aprobării tranzacției de către Comisia Europeană.

Cei de la Cosmote/Telekom ar putea învăța o lecție din asta, întru-cât le-au luat în total aproape 8 ani să fuzioneze cu Zapp.

Documentul integral al proiectului de fuziune dintre UPC și Vodafone, poate fi găsit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *