MediaTek anunţă procesorul Dimensity 9300

MediaTek a anunţat astăzi în sfârşit rivalul procesorului Snapdragon 8 Gen3 şi anume Dimensity 9300. E vorba aici despre un CPU de flagship, unul foarte puternic, care ar putea fi inaugurat în curând pe Vivo X100.

Apple a prezentat noile MacBook Pro cu procesoare M3

Apple a anunțat astăzi o nouă gamă MacBook Pro care include noua familie de procesoare M3: M3, M3 Pro și M3 Max. Cu o arhitectură GPU de ultimă generație și un procesor mai rapid, familia M3 aduce și mai multă performanță și noi capabilități remarcabile MacBook Pro.

Qualcomm a lansat Snapdragon 8 Gen 3

Qualcomm tocmai a lansat chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3. Platforma emblematică este construită pe procesul de 4 nm și se concentrează clar pe progresele AI, jocuri, audio și camere.

Qualcomm introduce seria Snapdragon X

Qualcomm Technologies a depășit granițele inovației experiențelor PC-urilor pentru consumatori și comerciale de la introducerea platformei de calcul Snapdragon 8cx.

ASUS Republic of Gamers a anunțat consola portabilă ROG Ally cu procesor AMD Ryzen Z1

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea consolei portabile de gaming ROG Ally în configurație cu procesorul AMD Ryzen™ Z1, adăugând astfel în gamă o variantă mai accesibilă. Noul model oferă o performanță excelentă în jocurile rulate în timpul deplasărilor. Exceptând procesorul, dispozitivul utilizează șasiul, ecranul, stocarea și sistemul de răcire regăsite în versiunea…