Read more about the article Winamp revine în vară
Winamp logo

Winamp revine în vară

Lansat inițial la sfârșitul lui aprilie 1997, Winamp a fost intermitent latent timp de aproape un deceniu de atunci. Cea mai recentă versiune stabilă este veche de un an și poartă numărul versiunii 5.9.2. O nouă versiune Winamp, descrisă drept „cel mai bun player pentru a asculta toate tipurile de sunet”, urmează să sosească pe 1 iulie.

(mai mult…)

Continue ReadingWinamp revine în vară
Read more about the article Microsoft vă poate bloca personalizarea Edge dacă Windows nu este activat
new Microsoft Edge logo

Microsoft vă poate bloca personalizarea Edge dacă Windows nu este activat

Microsoft este un pic mai stăruitor când vine vorba de activarea Windows. Acum, dacă instalați Windows fără o cheie de produs, veți vedea un watermark în colțul ecranului și, de asemenea, vă veți confrunta cu anumite restricții atunci când personalizați sistemul de operare.

(mai mult…)

Continue ReadingMicrosoft vă poate bloca personalizarea Edge dacă Windows nu este activat

Raspberry lansează aplicația oficială de Remote Desktop Connection – Pi Connect

Astăzi Raspberry a anunțat lansarea beta a Raspberry Pi Connect: o modalitate sigură și ușor de utilizat de a vă accesa Raspberry Pi de la distanță, de oriunde de pe planetă, folosind doar un browser web.

(mai mult…)

Continue ReadingRaspberry lansează aplicația oficială de Remote Desktop Connection – Pi Connect

Limbajul de programare BASIC împlinește 60 de ani

În urmă cu 60 de ani, la 1 mai 1964, la ora 4 dimineața, la Dartmouth College a început o revoluție liniștită în calcul. Atunci matematicienii John G. Kemeny și Thomas E. Kurtz au rulat cu succes primul program scris în limbajul lor de programare BASIC (Codul de instrucțiuni simbolice universale pentru începători) nou dezvoltat pe mainframe-ul General Electric GE-225 al colegiului.

(mai mult…)

Continue ReadingLimbajul de programare BASIC împlinește 60 de ani