Windows Subsystem for Linux (WSL) ajunge în Microsoft Store

linux

Astăzi, subsistemul Windows pentru Linux (WSL) din Microsoft Store renunță la eticheta „Previzualizare” și devine disponibil publicului larg cu cea mai recentă versiune! De asemenea, versiunea Store a WSL o să fie implicită pentru utilizatorii noi care rulează wsl –install și care poate fi ușor actualizată prin rularea wsl –update pentru utilizatorii existenți. Utilizarea versiunii Store a WSL vă permite să obțineți actualizări pentru WSL mult mai rapid în comparație cu vremea în care era o componentă Windows.

Citește mai mult

Xiaomi îmbunătățește experiența Gallery App cu opțiunea de backup integrată

Xiaomi Gallery App

Xiaomi a anunțat  o nouă modalitate prin care utilizatorii dispozitivelor MIUI Android își pot face backup pentru fotografii și videoclipuri. În loc să folosească Google Photos separat, Xiaomi le oferă utilizatorilor funcționalități integrate, prin care aceștia vor putea de acum să își facă backup pentru fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele MIUI pe Google Photos, prin intermediul aplicației încorporate Gallery App a Xiaomi.

Citește mai mult

Microsoft lansează Android Subsystem pe Windows 11

download the official windows 11 wallpaper scaled

Încă de la lansarea Windows 11, compania a promis că utilizatorii vor putea rula pe desktop-uri și laptop-uri inclusiv aplicații pentru Android, însă aceste funcții au întârziat să apară. După o perioadă de testare în variantă „beta” prin intermediul programului Windows Insiders de aproape un an, aceste capabilități sunt în sfârșit gata pentru a fi utilizate și în varianta „stabilă”.

Citește mai mult