Apple a lansat iOS 16.4

Tocmai am instalat iOS 16.4 pe noul meu iPhone. Pe lângă accesul în rețeaua 5G a DIGI.Mobil, detalii aici, noua versiune aduce o mulțime de noutăți, cum ar fi noi emoji și izolarea vocii în apeluri.

A crescut numărul campaniilor de phishing cu coduri QR conform raportului HP Wolf Security

Începând cu 20 februarie 2022, Microsoft a început să blocheze în mod implicit macrocomenzile din fișierele Office, ceea ce îngreunează demersul atacatorilor cibernetici de a activa coduri malițioase. Datele colectate de echipa HP Threat Research arată că, începând cu al doilea trimestru al anului 2022, atacatorii și-au diversificat tehnicile pentru a găsi noi modalități de…

Aplicația Messenger va fi reintegrată în Facebook

În 2014 era anunțată aplicația de sine stătătoare Messenger, funcțiile de chat prezente până atunci în aplicația Facebook, fiind mutate pe noua platformă. Mark Zuckerberg spunea la acea vreme că utilizatorii de smartphone-uri și tablete vor avea parte de „o experiență mai bună”.

Phone Link de pe Windows 11 primește conectivitate cu iPhone

Microsoft a anunțat că Phone Link se va conecta la iPhone-uri foarte curând în mod oficial. Compania a dezvăluit că va permite unui număr limitat de utilizatori să acceseze aplicația într-o versiune „beta”, de test, pentru a putea încerca noile funcții. Această versiune este disponibilă membrilor Windows Insider din ramurile Dev, Beta și Release Preview,…

iOS 17 nu va fi implementat pe trei iPhone-uri lansate în 2017

iOS 17 va aduce ceva noutăţi la capitolul stabilitate şi eficienţă, implementarea unei aplicaţii dedicate pentru a controla headset-ul AR, actualizarea aplicaţiei Home, ceva modificări în aplicaţiile Apple Music, Reminder, Files şi Mail etc.