Read more about the article Netflix va oferi un abonament complet gratuit în Europa
netflix logo

Netflix va oferi un abonament complet gratuit în Europa

După ce a anunţat în aprilie 2023 că utilizatorii abonamentului Netflix cu reclame generează venituri mai mari decât cei ai abonamentelor Standard şi Premium, Netflix pare că ia în considerare și introducerea unui abonament complet gratuit, sprijinit exclusiv prin reclame.

(mai mult…)

Continue ReadingNetflix va oferi un abonament complet gratuit în Europa
Read more about the article Google blochează accesul la YouTube Premium pentru utilizatorii care folosesc VPN-uri pentru tarife mai mici
YouTube Premium

Google blochează accesul la YouTube Premium pentru utilizatorii care folosesc VPN-uri pentru tarife mai mici

YouTube este una dintre cele mai bune aplicații de divertisment disponibile în acest moment și funcționează pe un model freemium cu conținut susținut de anunțuri pe care utilizatorii îl pot viziona gratuit și un abonament YouTube Premium care elimină reclamele și aduce câteva funcții suplimentare.

(mai mult…)

Continue ReadingGoogle blochează accesul la YouTube Premium pentru utilizatorii care folosesc VPN-uri pentru tarife mai mici

Un trib izolat din Amazon nu mai poate sta fără internet

Poporul Marubo a trăit mult timp în colibe comune împrăștiate pe sute de kilometri de-a lungul râului Ituí, în adâncul pădurii amazoniene. Ei vorbesc propria lor limbă, iau ayahuasca pentru a se conecta cu spiritele pădurii și prind maimuțe păianjen pentru a face supă sau pentru a le păstra ca animale de companie.

(mai mult…)

Continue ReadingUn trib izolat din Amazon nu mai poate sta fără internet
Read more about the article SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România
SkyShowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Începând din 25 aprilie 2024, DIGI – unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din România, va introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe și va distribui canalele liniare premium SkyShowtime 1 HD (poziția 110) și SkyShowtime 2 HD (poziția 111) tuturor clienților care beneficiază de serviciul TV digital. Parteneriatul cu DIGI România reprezintă un punct de referință pentru Europa Centrală și de Est, marcând prima colaborare B2B derulată de SkyShowtime în această regiune.

(mai mult…)

Continue ReadingSkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România
Read more about the article Mai este puțin până când Microsoft va închide magazinul online Xbox 360
Xbox Game Pass Family

Mai este puțin până când Microsoft va închide magazinul online Xbox 360

Anul trecut, Microsoft ne-a aruncat o bombă, anunțând că Xbox 360 Marketplace se va închide pentru totdeauna începând cu 29 iulie 2024, iar acum, cumva, suntem la puțin peste trei luni distanță de acea dată!

(mai mult…)

Continue ReadingMai este puțin până când Microsoft va închide magazinul online Xbox 360