Google crește abonamentele YouTube Premium

Google a anunțat încă de acum câteva luni scumpirea abonamentelor YouTube Premium, costul experienței YouTube fără reclame ajungând la 13.99 dolari/lună pentru utilizatorii din SUA. Însă de data aceasta scumpirile vizează mult mai multe regiuni și se suprapun cu eforturile pentru creșterea veniturilor din publicitate, administratorul YouTube declarând război utilizatorilor care folosesc extensii adblock pentru…

Netflix mărește prețul abonamentelor

La mai puțin de jumătate de an de la restricționarea partajării contului și de la decizia de desființare a celui mai ieftin abonament, platforma de streaming Netflix a majorat miercuri prețurile abonamentelor în Statele Unite, Marea Britanie și Franța.

FileList NU se mai închide

La doar 2 zile de la decizia de a închide FileList, administratorul site-ului a revenit asupra deciziei, fiind copleșit de mesajele comunității.

FileList se închide definitiv la 16 ani de la lansare

După ce în urmă cu 3 ani i s-a pus sechestru pe domeniu și la scurt timp după ce, pe 4 septembrie, s-au împlinit 16 ani de la lansare, administratorul site-ului a decis să închidă definitiv site-ul de torrente FileList.