Falimentul EUROINS a fost amânat

Tribunalul București a hotărât vineri să amâne pentru data de 26 mai decizia privind deschiderea procedurii falimentului în cazul Euroins, fostul lider RCA cu peste 2,7 milioane de polițe RCA în vigoare.

McDonald’s a creat un scaun de gaming

McDonald’s speră să rezolve una dintre problemele pe care mulți gameri o întâlnesc: nevoia de a mânca la birou, fără să murdărească scaunul de gaming de grăsime. Astfel, gigantul lanț de fast food a anunțat McCrispy Ultimate Gaming Chair, un scaun de gaming realizat special pentru a fi rezistent la grăsime, dar care este echipat…

O nouă măsură a RAR și ANAF pentru taxarea importului de mașini second-hand

Începând cu data de 25 iulie2022, Registrul Auto Român aplică prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.120/2021, în baza căreia a fost elaborat protocolul încheiat cu ANAF, pentru autovehiculele utilizate care provin din state membre UE și pentru care se solicită eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului (CIV) în vederea înmatriculării în România.

Se pot pune popriri pe conturile Revolut

ANAF are acces la toate datele conturilor Revolut, după ce compania britanică a devenit oficial instituție bancară care oferă servicii pe teritoriul României.

BlueAir se pregătește să iasă din piață

Cei de la BlueAir au început să întârzie returnarea banilor clienților încă de la începutul pandemiei. Eu am reușit să recuperez banii la mai bine de un an jumătate de la solicitarea de restituire a banilor.