You are currently viewing Serviciul cost control de la DIGI.Mobil a evoluat
transfer credit digi

Serviciul cost control de la DIGI.Mobil a evoluat

Am 2 săptămâni de concediu în care mi-am propus să vizitez cât mai multe țări: Suedia, Polonia, Spania, Austria și poate chiar și Slovacia.

De data aceasta, m-am hotărât să nu mai umblu cu 2 cartele, de la doi operatori și să încerc să văd cât cost suplimentar pot face doar cu abonamentul de la DIGI.Mobil.

Da, știu că am spus la începutul anului că renunț la ei, însă am tot testat și ceilalți operatori: Telekom, Orange, chiar și Vodafone, de Lycamobile nici nu mai vorbesc și de nici unul nu am fost suficient de mulțumit încât să mă determine să renunț definitiv la DIGI.Mobil.

Așadar, am vrut să văd cât voi plăti pentru 2 săptămâni de roaming la DIGI.Mobil, în condițiile în care voi ține internetul mobil pornit non stop.

Cum costul suplimentar mi se resetează pe data de 1, iar concediul l-am început pe 30 iunie, nu am apucat să verific în prima zi de concediu cât cost suplimentar am făcut, însă a doua zi, am avut plăcuta surpriză să observ verificând contul DIGI.Care, că pe lângă costul suplimentar generat în roaming, îmi era afișat și traficul consumat în roaming.

This Post Has 4 Comments

 1. bota marin

  astazi mi s-a finalizat portarea de pe cartela orange pe cartela digi si voiam sa stiu cate minute am pe cartela am sunat la steluta777 si ma intreaba robotul de contracte digi nicidecum sa-i spuna cate minute am….sunt foarte dezamagit

  1. Madalin

   Salut,

   Pentru verificarea creditului trebuie folosit codul USSD *110#

   1. George

    Cread ca trebuie formet *111# si apoi ales contul meu si cost control

    1. Madalin

     Salut, *111# e la abonamente, pentru cartelă este*110#

Lasă un răspuns