Am încercat zilele astea să îmi fac cont pe Instagram pentru a distribui poze din vacanță și nu înțelegeam de ce nu merge.

În primă fază, încercând să creez contul de pe telefon, am zis că e vreo problemă cu rețeaua din Suedia.

Însă, ulterior văzând că nici Facebook nu mai funcționează în parametri, la o rapidă căutare pe Google, am aflat că: cea mai mare rețea socială din lume, este nefuncțională la nivel mondial.

Utilizatorii rețelei Facebook din mai multe țări se plâng de probleme cu diverse elemente din platformă, cum ar fi încărcarea pozelor sau a conținutului în News Feed sau nu mai pot primi mesaje pe Messenger.

Un procent mic dintre utilizatori nu se mai pot nici autentifica.

Cele mai mari probleme cu Facebook sunt în Europa de Vest, în Marea Britanie, Olanda și Belgia, dar și utilizatori din România, dar în special cei din București și centrul țării. Problemele sunt mari și în Viena, iar parțial în Germania.

WhatsApp și Instagram, fiind deținute tot de Facebook, au de asemenea probleme.

În cazul WhatsApp sunt probleme cu primirea mesajelor (75% din utilizatori), dar și cu conectarea la cont (23% din utilizatori).

În cazul Instagram, cei mai mulți utilizatori acuză că nu pot vedea mai nimic din News Feed (89% din utilizatori), în timp ce 6% se plâng că nu pot folosi versiunea web.

Este evident că sunt probleme mari cu serverele de vreme ce atât Facebook, cât și WhatsApp și Instagram au picat în Europa de Vest și pe coasta de Est a Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *