You are currently viewing Microsoft a cumparat Movial
Microsoft

Microsoft a cumparat Movial

Movial este o companie multinațională, prezentă și în România, ce a fost cumpărată de Microsoft, pentru a fi transformat într-un centru de dezvoltare a sistemului Android pe produsele Microsoft.

Movial este o companie de servicii de inginerie şi design software specializată în dispozitive mobile şi de tip embedded, pentru a extinde ofertele de angajare persoanelor din birourile Movial din România, Taiwan şi SUA.

Movial Iași devine astfel cel de-al al patrulea centru de cercetare și dezvoltare din țara noastră.

Suntem încântaţi să continuăm extinderea prezenţei Microsoft în România şi dorim să le urăm bun venit acestor noi angajaţi ai organizaţiei Microsoft România

a declarat Violeta Luca, directorul general al Microsoft România.

Motivul principal care a stat în spatele acestei decizii de achiziție este implementarea sistemului de operare Android pe noul Microsoft Surface Duo.

Microsoft Surface Duo este de fapt acel Surface Phone despre care s-a vorbit timp de mulți ani și care nu s-a mai lansat.

Între timp, Microsoft a renunțat și la sistemul de operare Windows 10 Mobile, recunoscându-și înfrângerea în fața sistemelor de operare iOS și în special Android.

Lasă un răspuns