Facebook vrea să unească WhatsApp și Messenger, într-o singură aplicație

În ultima perioadă, videoconferințele au fost foarte populare în mediul online, iar Facebook vrea să profite de acest trend prin integrarea unei legături mai clare între WhatsApp și Messenger.

Conform The Sun, sursele din lumea tehnologiei spun că Facebook va permite utilizatorilor WhatsApp să trimită mesaje prietenilor care folosesc Messenger și viceversa. Actualizarea viitoare a fost descoperită în codul sursă a aplicației Messenger de către WABetaInfo.

„Facebook Messenger va permite comunicarea cu WhatsApp. Primele urme ascunse arată posibilitatea de a comunica cu un utilizator WhatsApp de pe Facebook Messenger. Caracteristica nu este încă disponibilă”

a transmis o sursă din interiorul WABetaInfo.

WhatsApp este o companie Facebook și una dintre aplicațiile din care Mark Zuckerberg nu câștigă foarte mult, din cauza lipsei reclamelor. Pentru că nu a găsit încă cea mai bună metodă pentru a introduce reclame în aplicația de chat fără să alieneze utilizatorii, s-a gândit să forțeze migrarea lor din WhatsApp în Messenger, unde există deja o sumedenie de reclame.

În urmă cu aproximativ o lună, Facebook a anunțat lansarea funcție Messenger Rooms, o funcție care a ajuns de curând să fie disponibilă în fiecare colț al mapamondului. Aceasta îți permite să faci videoconferință cu până la 50 de persoane.

Printr-o actualizare disponibilă momentan în beta, WhatsApp se pare că va integra o scurtătură către acea funcție. Raportul pe marginea acestui subiect a apărut pe WABetaInfo și face referire la versiunea beta de WhatsApp cu numărul 2.20.163.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *