You are currently viewing Surface Phone a fost anulat!
Surface phone anulat

Surface Phone a fost anulat!

Se pare că celebrul telefon Surface Phone al celor de la Microsoft ar fi fost anulat, în ciuda numeroaselor zvonuri conform cărora acesta ar fi urmat să fie lansat anul acesta.

Mary Jo Foley de la ZDNet a anunțat într-un articol recent că telefonul despre care s-a vorbit atât de mult în ultima vreme ar fi fost într-un final anulat.

Se pare că motivul principal este că Surface Phone nu este gata de a fi lansat odată cu Redstone 5 (următoarea actualizare a Windows 10 ce va apărea în toamnă), din cauza unor probleme de calitate și a unor erori în sistemul de operare ce nu pot fi reparate la timp.

Este posibil ca nici odată cu următoarea actualizare de anul viitor a Windows 10 să nu fie lansat telefonul.

Un al doilea motiv, pentru anularea telefonului este că nu e o cerere suficient de mare pentru un telefon pliabil care să poată să ruleze doar aplicații din Microsoft Store.

Surface Phone ar urma astfel să fie transformat într-un dispozitiv de mărimea unui PC și să ajungă pe piață sub forma unui laptop ce să ruleze orice fel de aplicații.

Surface Phone este adăugat astfel pe lunga listă de dispozitive Microsoft ce au fost anulate.

Pe această listă apar printre altele: Xbox Smartwatch, Microsoft Band 3, Zune, the Nokia McLaren, Surface Mini, Microsoft Kin și multe altele.

This Post Has 2 Comments

Lasă un răspuns