You are currently viewing T-Mobile cumpără operatorul UScellular
telekom logo

T-Mobile cumpără operatorul UScellular

T-Mobile (NASDAQ: TMUS) și UScellular (NYSE: USM) au anunțat astăzi că T-Mobile a fost de acord să achiziționeze toate operațiunile wireless ale UScellular. Aceasta include clienții și magazinele wireless ale UScellular, precum și anumite active din spectru.

Anunțul vine la o zi după ce Digi a anunțat că cumpără operatorul Telekom Romania Mobile.

Principala rețea 5G a T-Mobile se va extinde pentru a oferi milioane de clienți UScellular, în special celor din zonele rurale nedeservite, o experiență de conectivitate superioară, trecând de la o experiență de roaming în afara zonei de acoperire UScellular la acces deplin la nivel național pe cea mai mare și cea mai rapidă rețea 5G. În plus, clienții UScellular vor avea capacitatea de a participa pe deplin la planurile de valoare ale Un-carrier, lider în industrie, pline de beneficii și avantaje, precum și asistență pentru clienți de cea mai bună calitate, cu posibilitatea de a economisi clienții UScellular sute de milioane de dolari. Clienții T-Mobile vor avea, de asemenea, acces la rețeaua UScellular în zone care anterior aveau o acoperire limitată și beneficiul de performanță îmbunătățită pe întreaga amprentă a UScellular prin adăugarea spectrului UScellular achiziționat la rețeaua T-Mobile.

„Prin această ofertă, T-Mobile poate extinde valoarea superioară Un-carrier și experiențele pentru care suntem faimoși pentru milioane de clienți UScellular și le poate oferi planuri la prețuri mai mici, cu valoare ridicată și o conectivitate mai bună pe cea mai bună rețea a noastră la nivel național, rețeaua 5G”

„Pe măsură ce clienții ambelor companii vor obține mai multă acoperire și mai multă capacitate din rețeaua noastră combinată, concurenții noștri vor fi obligați să țină pasul – și chiar mai mulți consumatori vor beneficia. Un-carrier se referă la schimbarea rețelei wireless pentru binele consumatorilor, iar această ofertă este o altă modalitate prin care putem continua să facem și mai mult din asta.”

a declarat Mike Sievert, CEO al T-Mobile.

„Achiziționarea și integrarea de către T-Mobile a operațiunilor wireless ale UScellular va oferi cea mai bună conectivitate americanilor din mediul rural prin acoperire la nivel național și prin oferte de servicii îmbunătățite la prețuri mai convingătoare”

„Tranzacția oferă clienților noștri acces la o acoperire și viteze mai bune, precum și la mesaje text nelimitate în peste 215 țări, oferte de conținut, upgrade de dispozitive și alte beneficii T-Mobile.”

a declarat Laurent Therivel, CEO al UScellular.

Cea mai bună experiență de rețea

Combinația dintre spectrul și activele ambelor companii le va oferi clienților UScellular o experiență de conectare superioară pe rețeaua 5G națională a T-Mobile, lider în industrie, care oferă cele mai bune performanțe, acoperire și viteză din clasă. Clienții ambelor companii, în special cei din zonele rurale defavorizate, vor primi acces la un serviciu 5G mai rapid și mai fiabil pe care altfel nu le-ar fi avut.

Planuri pline de valoare

Clienții UScellular vor avea opțiunea de a-și păstra planurile actuale sau de a trece la un plan nelimitat T-Mobile la alegerea lor, fără costuri de comutare, care includ avantajele îndrăgite Un-carrier, cum ar fi streaming și roaming internațional gratuit de date. Dacă clienții UScellular aleg să treacă la T-Mobile, ar putea economisi sute de milioane de dolari anual. Unii vor avea, de asemenea, acces la planuri cu economii mai mari care nu erau disponibile anterior, inclusiv planurile T-Mobile 5G Unlimited 55+. Toți clienții vor putea profita de echipa premiată de servicii pentru clienți a T-Mobile și vor avea asistență mai bună și mai accesibilă în persoană și în retail digital.

Mai multe opțiuni și o concurență sporită

Această tranzacție va crea o alegere foarte necesară pentru wireless în zonele cu planuri scumpe și limitate de la AT&T și Verizon și pentru cele care au fost limitate la una sau nicio opțiune pentru conectivitate în bandă largă la domiciliu. Prin utilizarea capacității și acoperirii suplimentare create prin spectrul combinat și activele wireless, T-Mobile va stimula concurența și va extinde oferta de bandă largă la domiciliu în creștere rapidă și produsele wireless fixe către comunități fără opțiuni competitive de bandă largă, reducând și mai mult decalajul digital pentru sute. de mii de clienți în aria de acoperire UScellular.

Un-carrier Playbook dovedit

T-Mobile are o experiență dovedită de lider în industrie în ceea ce privește reunirea companiilor în numele conectivității îmbunătățite, alegerii și valorii pentru consumatori. Integrarea MetroPCS în 2013 și Sprint în 2020 au fost remarcate drept două dintre cele mai de succes combinații de fuziuni din istoria wireless, care au dus la schimbări care sporesc concurența, de care au beneficiat milioane de consumatori. Folosind manualul său testat pentru integrări de succes, T-Mobile va continua să ofere valoare și experiențe excepționale pentru mai mulți oameni din întreaga țară, forțând în același timp pe alții să urmeze exemplul, pentru binele clienților.

Detalii tranzacție și profil financiar

T-Mobile va plăti aproximativ 4,4 miliarde USD pentru activele achiziționate de la UScellular în cadrul tranzacției, într-o combinație de numerar și datorie de până la 2,0 miliarde USD.

Lasă un răspuns