telekom logotelekom logo

Sprint și T-Mobile au fuzionat în aprilie 2020 cu angajamentul de a construi cea mai bună rețea 5G – 5G pentru toți. De atunci, s-a lucrat pentru a combina activele Sprint cu cele ale T-Mobile pentru a oferi o experiență de rețea 5G îmbunătățită de la orașe mari la orașe mici și locuri intermediare – și se mișcă rapid pentru a construi cea mai avansată rețea.

Acum, T-Mobile are cea mai mare și mai rapidă rețea 5G, conform datelor de la mai multe companii terțe de analiză comparativă. În plus, rețeaua 4G LTE a T-Mobile acoperă 99% dintre americani.

În întreaga industrie, companiile de telefonie mobilă lucrează pentru a retrage tehnologiile de rețea mai vechi, ca parte a unei progrese importante care va îmbunătăți considerabil performanța 4G și 5G, oferind clienților o experiență wireless mai bună.

Pentru a se asigura că toți clienții se pot bucura de o rețea 4G și 5G mai avansată, vor fi retrase tehnologiile de rețea mai vechi pentru a elibera resurse și spectru care va ajuta la consolidarea întregii rețele, de asemenea, se vor muta toți clienții către tehnologii mai avansate și va fi redus decalajul digital. O parte suplimentară a acestui efort implică mutarea spectrului LTE al Sprintului în rețeaua T-Mobile.

Mutarea clienților care se află pe rețele vechi în rețele moderne și avansate de mare viteză înseamnă că vor trebui să aibă telefoane și dispozitive care să poată utiliza cele mai recente tehnologii și să nu se bazeze pe cele mai vechi. Clienții și partenerii vor fi sprijiniți pe parcursul acestei tranziții. Încă de la sfârșitul anului trecut au început să fie trimise notificări și toți cei impactați vor primi informații direct de la T-Mobile.

Clienții care trec de la tehnologii mai vechi la servicii 4G/5G vor primi

  • Viteze reale de bandă largă care sunt de 100 până la 300 de ori mai mari
  • Siguranță publică îmbunătățită și capabilități de precizie a locației 911, care vor face clienții mai siguri

Date cheie

  • Începând cu 31 martie 2022, rețeaua 3G (CDMA) mai veche a Sprint a fost închisă
  • Începând cu 30 iunie 2022, rețeaua LTE a Sprint a fost închisă
  • Începând cu 1 iulie 2022, rețeaua mai veche 3G UMTS a T-Mobile a fost închisă
  • De asemenea, am spus și rețeaua GSM 2G mai veche a T-Mobile va fi închisă, dar nu a fost stabilită o dată.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *