You are currently viewing Smart Access Storage de la AMD
10788 ryzen chip left angle 960x548

Smart Access Storage de la AMD

AMD pregătește acum o nouă tehnologie numită Smart Access Storage (SAS). Din păcate, nu există detalii despre tehnologia în sine, dar se știe că va veni pe laptopul Corsair Voyager în curând.

Acest laptop, care ar fi primul notebook de gaming de la Corsair, este acum programat să fie lansat în iunie. Ceea ce înseamnă că în cadrul Computex 2022 am putea auzi mai multe despre această tehnologie.

Smart Access Storage s-ar putea referi cumva la implementarea Microsoft DirectStorage API, care este o tehnologie hardware de decompresie accelerată. La mai bine de un an de când a fost anunțată, tehnologia a devenit în sfârșit disponibilă pe computere în martie. La scurt timp după aceea, a fost prezentată o primă demonstrație de jocuri. Această tehnologie îmbunătățește mult timpii de încărcare a jocurilor. A fost folosit cu succes pe consolele Xbox Series de când au fost disponibile în 2020.

Când vine vorba de laptopul Corsair, acesta este probabil același dispozitiv care a fost divulgat cu luni în urmă ca „Corsair Xenomorph”. Se pare că este echipat cu procesor Ryzen 9 6900HX și grafică Radeon RX 6800M, deci hardware integral AMD.

Corsair Voyager Laptop specs
Corsair Voyager Laptop specs

Lasă un răspuns