You are currently viewing Apple câștigă un brevet prin care poate crea un Surface Book
Apple Surface Book patent

Apple câștigă un brevet prin care poate crea un Surface Book

Există o glumă în domeniul IT care spune că ceva nu există până când Apple nu îl inventează, chiar dacă altcineva îl face de ani de zile. Același lucru s-a întâmplat cu Surface Book. Microsoft a lansat cea de-a treia generație Surface Book în urmă cu 2 ani și deja se pare că acesta este abandonat în favoarea lui Surface Laptop 4 lansat la circa o lună distanță.

În 2012 CEO-ul Apple a fost ridiculizat când a spus că vrea să recreeze Surface Book și Surface Pro, însă fie că e vorba de digital pen, NFC sau recunoaștere facială, Apple nu implementează tehnologiile până nu se asigură că le poate face mai bine, iar asta combinat și cu propriul software creează o experiență foarte plăcută pentru utilizatori.

Apple primește un nou brevet ce îi va permite să facă dispozitive asemănătoare Surface Pro și Surface Book. Potrivit celor de la Patently Apple, care a făcut anunțul, designul se bazează pe o balama ce ”poate fi instalată în mai multe moduri, oferind astfel mai multă flexibilitate utilizatorilor”.

Lasă un răspuns