Microsoft a modificat designul procesului de instalare a Windows

Instalarea Windows pe computer a arătat la fel de peste un deceniu, dar asta se schimbă în sfârșit. Microsoft tocmai a lansat o nouă versiune Windows 11 pentru Insiders în canalul Canary și vine cu un design complet nou pentru experiența de configurare, pe lângă multe alte funcții noi și modificări.

Versiunea 26040 a Windows 11 introduce un ecran de configurare Windows complet nou, care arăta aproape identic de la lansarea Windows 8. S-ar putea să fii familiarizat cu fundalul clasic violet cu un chenar de fereastră care pare să provină de la Windows 7 și da, acesta este un parte din Windows care a rămas neschimbată în Windows 10 și Windows 11, cel puțin în ceea ce privește aspectul.

Noua interfață a procesului de instalare pare mai mult a fi o combinație între interfața de resetare a PC-ului, Windows Media Creation Tool și Windows Update.

Cu această versiune, totuși, există un nou aspect pentru această experiență, cu un fundal alb și alte modificări ale interfeței de utilizare. Acestea includ o opțiune mai vizibilă pentru a vă repara computerul, mai degrabă decât a efectua o nouă instalare a Windows 11, precum și o solicitare de confirmare pentru ca utilizatorul să recunoască faptul că instalarea Windows 11 va șterge toate datele sale de pe computer. Cu toate acestea, designul marginii ferestrei arată în continuare la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *