You are currently viewing DIGI.Mobil oferă minute și internet gratuit în roaming
DIGI pentru familia ta

DIGI.Mobil oferă minute și internet gratuit în roaming

Astăzi am început mult așteptatul Europe Trip, prima oprire fiind Seghedin Ungaria.

Chiar dacă în țară mai este mult de lucru la acoperire, a trebuit să mă îndepărtez circa 15 – 20 Km ca să pierd complet semnalul DIGI.Mobil.

După o pauză de aproape 2 minute, în care telefonul a refuzat cu orice chip să se conecteze la o rețea din Ungaria, timp în care stăteam și mă gândeam: ”Cât de tare ar fi să nu îmi funcționeze roamingul?”, s-a hotărât să se conecteze într-un final pe defunctul DIGI.Mobil Ungaria.

La scurt timp după aceasta am primit SMS-ul de mai jos:

Bine ai venit in UNGARIA! Tarifele de roaming, cu TVA inclus: apeluri locale si catre tari UE/SEE: in limita minutelor disponibile din abonament, in conditiile nationale de utilizare rezonabila, dupa consumarea lor: 0.0120 Euro/min; SMS efectuat 0.0060 Euro/SMS; Trafic date inclus in SEE, conform politicii de utilizare rezonabile: 3441MB, dupa consumarea lui: 0.0010 Euro/MB ; apeluri catre UK 0.0200 Euro/min, catre destinatii speciale 3.5700 Euro/min, catre alte tari 1.4875 Euro/min. Apeluri si SMS-uri primite: 0 Euro/min sau SMS. Apeluri gratuite in UE/SEE: 112 (Urgenta) si +40314007777 (info tarife). Multumim, echipa DIGI.

Un lucru pe care l-am observat, cel puțin pe Wi-Fi-ul hotelului din Ungaria, este că nu mai funcționează VoWiFi-ul. Sper să fie o problemă locală și DIGI să nu fi restricționat VoWiFi-ul din afara țării.

This Post Has 2 Comments

Lasă un răspuns