You are currently viewing DIGI cumpără Bizar Telecom Zalău
DIGI pentru familia ta

DIGI cumpără Bizar Telecom Zalău

După ce a cumpărat în mai operatorul Canal S Constanța, DIGI cumpără un alt operator telecom local.

Începând cu 1 iulie, Bizar Telecom Zalău intră sub umbrela DIGI.

Parteneriat Bizar Telecom și Digi
 
Furnizorul de servicii BIZAR TELECOM a încheiat un parteneriat cu liderul de pe piața de telecomunicații RCS & RDS. Începând cu data de 1 Iulie 2019 serviciile de care beneficiați vor fi furnizate de către RCS & RDS.
Noi, membrii echipei BIZAR TELECOM, vă mulțumim pentru fidelitate și vă transmitem că ne-a făcut plăcere să fim colaboratorii dumnevoastră. De asemenea, vă informăm că toți membrii echipei BIZAR TELECOM vor face parte din marea familie DIGI.
Venim la dumneavoastră acasă cu servicii complexe de telecomunicații, la cele mai competitive prețuri! Vă invităm să intrați în lumea DIGI, optând pentru servicii de cea mai buna calitate, prin resemnarea contractelor dumneavoastră și suplimentare cu noi servicii!

Serviciile Digi 
 
INTERNET 300/500/1000 Mbps Experimentați cele mai mari viteze prin fibra optica!
 
TELEVIZIUNEA prin Cablu DigiTV cu peste 140 canale tv Cele mai bune canale de sport din Romania Digi Sport 1-2-3-4 HD-4K: Liga 1, campionatele de Fotbal din Spania, Italia, Franța, Belgia, Formula 1, Tenis, Handbal, Atletism și multe alte sporturi; Digi Film: canalul de filme cu cei mai mari actori; Hora TV: cel mai îndrăgit canal de muzică populară; Digi24: primul canal de știri in format HD; Digi World, Digi Life, Digi Animal World: canalele documentare; până la 52 de canale în limba maghiară sau cu conținut tradus în limba maghiară!
 
TELEFONIA MOBILĂ și FIXĂ – Minute și trafic mobil NELIMITAT la prețuri mici.

http://www.bizartelecom.ro/
Parteneriat Bizar Telecom – DIGI

DIGI a început să cumpere mai mulți operatori telecom locali, lucru pe care nu îl mai făcuse de ceva timp.

Motivul care stă în spatele acestor achiziții este de a își consolida poziția pe piață, de a elimina alternativele oferite de operatorii mici și de a fi pregătit pentru ofertele comerciale venite din partea noului operator de cablu Vodafone, după ce acesta va fuziona cu UPC.

Lasă un răspuns