DIGI.Oriunde UI on AndroidDIGI.Oriunde UI on Android

După ce în februarie aplicația DIGI.Oriunde a fost scoasă din Google Play, astăzi DIGI.Mobil anunță oficial renunțarea completă la acest serviciu.

Astăzi operatorul a trimis un mail de informare clienților săi prin care îi anunță că începând cu 30 august se va renunța la serviciul DIGI.Oriunde în favoarea noului serviciu VoWiFi.

Stimate client,

Îți mulțumim pentru interesul acordat aplicației noastre Digi Oriunde.

Pentru a ține pasul cu noile evoluții tehnologice și cu preferințele consumatorilor, te anunțăm că de la data de 30 august 2019 vom renunța la această aplicație și implicit contul asociat serviciului pe care ți-l furnizăm va fi dezactivat. Însă, funcțiile de bază disponibile în această aplicație vor fi duse la un nivel superior de serviciul VoWifi, pe care te încurajăm să îl folosești cu încredere. 

Îți stăm în continuare la dispoziție, mereu conectați la noutățile tehnologiei, și dacă dorești să afli mai multe despre funcția VoWiFi, îți recomandăm să consulți site-ul www.digiromania.ro sau să contactezi serviciul de relații cu clienții.

Te asigurăm de întreaga noastră susținere pentru a lua o decizie în măsură să satisfacă nevoile tale de conectivitate. Îți mulțumim pentru înțelegere și fidelitate! 

Echipa Digi | RCS & RDS

DIGI <[email protected]>

Acest lucru era de așteptat dat fiind că aplicația a fost scoasă din Google Play (sistemul de operare Android având cea mai mare cotă de piață de segmentul terminalelor mobile).

De asemenea, se dorește încurajarea achiziționării telefoanelor compatibile VoLTE și implicit VoWiFi, care permit și primirea de apeluri, nu doar efectuarea acestora ca în cazul DIGI Oriunde.

Mai folosiți această aplicație? Aveți un telefon compatibil VoWiFi? Ce părere aveți despre retragerea acestui serviciu? Aștept comentariile voastre.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *