În stilul în care ne-a obișnuit DIGI de a face fără să spună, acesta a cumpărat recent un operator local de televiziune, internet și telefonie fixă.

Clienții operatorului CanalS Constanța sunt anunțați pe site-ul oficial că începând cu 1 mai au devenit clienți DIGI:

IMPORTANT!

Stimați abonați,

Începând cu 1 mai 2019, Digi | RCS & RDS este noul dumneavoastră furnizor de servicii de comunicații electronice, în urma unui contract de transfer de activitate încheiat cu CANAL S S.R.L., prin care activitatea desfășurată de CANAL S S.R.L. a fost preluată de către Digi | RCS & RDS.

În scurt timp, unul dintre reprezentanții noștri vă va vizita pentru a vă pune la dispoziție mai multe informații privind serviciile furnizate de Digi | RCS & RDS. De asemenea, vom parcurge împreună pașii și formalitățile necesare pentru a vă bucura de servicii de telecomunicații la cel mai bun raport calitate-preț:

Descoperiți oferta Digi pe site-ul www.digiromania.ro, unde puteți accesa și noul dumneavoastră cont de client Digi. Pentru crearea contului, puteți solicita asistență telefonică la numarul 031 400 4600 (Call-Center Digi).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta în oricare dintre magazinele Digi / punctele de prezență RCS & RDS sau telefonic, la numărul 
031 400 4600.

Mulțumim, 
Echipa Digi

SC CANAL S SRL a fost o companie cu capital privat român, ce a fost înființată în 1993 în Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *