You are currently viewing FilmNow e de acum pe bani
abonament FilmNow

FilmNow e de acum pe bani

Încă de acum 8 ani, de când RCS & RDS a relansat postul DIGI.Film, în mod oficial prețul abonamentului pentru vizionarea acestuia a fost de 3 lei / lună.

Însă pentru clienții televiziunii digitale prin cablu DIGI TV care aveau activă extraopțiunea MaxPack, primeau postul DIGI.Film gratuit.

În cei 8 ani, postul a difuzat nenumărate producții ale caselor de filme, dintre cele mai vizionate, neîntrerupte de publicitate concurând cu postul HBO.

Începând din 2017, atât postul DIGI.Film, cât și postul de știri DIGI 24 au transmis în direct și în exclusivitate Gala Premiilor OSCAR.

Deși nu am mai urmărit până acum în direct, sau măcar integral Gala premiilor Oscar, anul acesta am dorit neapărat să urmăresc integral această gală, din simplul motiv că acum au participat două filme care mi-au plăcut enorm.

Este vorba despre Bohemian Rhapsody și A Star is Born.

Însă în noaptea de duminică spre luni am fost la muncă, așa că m-am gândit să înregistrez emisiunea.

Din cele trei televizoare, doar unul permite înregistrarea emisiunilor pe HDD extern, însă când să programez înregistrarea am observat că nu mai am acces la canalul FilmNOW.

Am verificat celelalte două televizoare, precum și aplicația DIGI.Online și am văzut că pe acestea merg.

Am sunat la Relații cu Clienții să cer lămuriri.

Consultantul mi-a spus că nu am extraopțiunea FilmNOW activă în cont (până acum putând viziona postul pentru că am beneficiat de o promoție dintr-o ofertă anterioară) și că treptat se va bloca și pe celelalte două carduri CI+.

De asemenea, mi-a spus că s-a trimis o înștiințare pe factura lunii decembrie cu privire la taxarea acestui post.

Eu primind factura în format electronic, nu m-am mai uitat pe factură să văd dacă au apărut anunțuri cu privire la modificări de servicii sau oferte noi.

După încheierea convorbirii cu consultantul de la Relații cu Clienții, am căutat anunțul din factura respectivă.

În partea de jos a facturii am găsit următorul anunț:

IMPORTANT! Prin Film Now (fostul Digi Film), Digi | RCS & RDS aduce în casele telespectatorilor cele mai importante și cele mai emoționante producții cinematografice. De la filmele cu cele mai mari încasări la serialele de vârf ale momentului, Film Now răspunde tuturor gusturilor.

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră, vă propunem extraopțiunea Film Now la tariful de 3 lei/lună.

Vă informăm că, la achiziționarea mai multor extraopțiuni Pay TV din oferta curentă a Digi | RCS & RDS, HBO/Max Pak, Film Now, Digi 4K (mai puțin extraopțiunea Adult), veți putea beneficia de următoarele reduceri aplicate la serviciul TV digital de bază:

– 1 leu/lună, în cazul achiziţionării a 2 extraopţiuni Pay TV;

– 2 lei/lună, în cazul achiziţionării a 3 extraopţiuni Pay TV.

Tot din cadrul acestui anunț am aflat că mai există o promoție pentru achiziționarea mai multor extraopțiuni TV, după cum urmează:

  • – 1 leu/lună, în cazul achiziţionării a 2 extraopţiuni Pay TV;
  • – 2 lei/lună, în cazul achiziţionării a 3 extraopţiuni Pay TV

Extraopțiunile eligibile pentru această promoție nu includ pachetul Adult și nu este altceva decât o metodă de a încuraja achiziționarea mai multor extraopțiuni și de promovare a postului DIGI 4K.

Stilul acesta de modificare din mers a pachetelor și a ofertelor este o practică împrumutată de la UPC, prin care își obligă nu numai clienții noi cât și cei vechi.

This Post Has 2 Comments

  1. Marius Cucu

    Păi te-ai uitat vreun pic la el? Eu nici nu știam ca există…

    1. Madalin

      Fiind pasionat de filme și seriale, orice post de filme este bine venit, cu atât mai mult cu cât difuzează filme bune neîntrerupte de publicitate la cel mai ieftin preț de pe piață.

Lasă un răspuns