Revolut unlocked cryptoRevolut unlocked crypto

Revolut a început de ieri să ofere treptat tuturor clienților săi posibilitatea de a debloca tranzacțiile cu criptomonede.

Cum calculați cursul de schimb Revolut pentru criptomonede?

Revolut percepe doar un comision fix, simplu, în valoare de numai 1,5%, la cursul de schimb mediu pe care îl obține de la partenerii de schimb valutar. Asta înseamnă că ia prețul mediu al criptomonedei care este vândută momentan pe platforma de schimb a partenerului, apoi adăugă comisionul de 1,5%.

Nu folosesc cursul de schimb pe care îl găsești pe Google, pentru că acela este un curs indicativ, reprezentând media cursurilor de pe mai multe platforme de schimb diferite. Este aproape imposibil să cumperi criptomonede, de oriunde, la acest curs!

Poți trimite criptomonedele Revolut într-un portofel extern?

În prezent, poți transfera criptomonedele tale doar către alți utilizatori din aplicația Revolut.

Nu este posibil să trimiți criptomonedele tale într-un portofel extern.

Revolut a lansat tranzacționarea de criptomonede ca să simplifice pentru aproape oricine cumpărarea și schimbul de criptomonede la unele dintre cele mai bune cursuri de schimb disponibile.

Poți schimba instantaneu oricare dintre cele 25 de monede fiduciare ale noastre în criptomonedă și înapoi, doar atingând un buton.

Nu ai de ce să-ți faci griji privind securizarea criptomonedei, blockchain sau chei private, deoarece valoarea expunerii tale este stocată în siguranță în portofelul tău Revolut.

Această abordare face criptomoneda mult mai accesibilă și mai atrăgătoare pentru publicul larg.

Poți alimenta contul Revolut cu criptomonede dintr-un portofel extern?

Poți cumpăra criptomonedă schimbând oricare dintre cele 25 de monede fiduciare ale noastre în Bitcoin, Litecoin și Ether.

Tot ce ai de făcut este să-ți alimentezi contul Revolut cu un card bancar sau prin transfer bancar și să transformi soldul tău fiduciar în criptomonedă în secțiunea Schimb a aplicației.

Nu este posibil să-ți încarci contul Revolut cu criptomonedă dintr-un portofel extern.

Revolut cumpără criptomonedă de la partenerii de schimb valutar în numele tău, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința cheilor private.

Ce criptomonede sunt disponibile și când vor mai fi adăugate altele?

Poți cumpăra Bitcoin, Litecoin și Ether. Se speră să se integreze mai multe criptomonede în platformă în viitor.

Poți plăti în criptomonedă și există limite?

Când îți cheltui soldul de criptomonedă cu cardul Revolut, acesta va fi convertit automat înapoi în monedă fiduciară, folosind cursul de schimb de la punctul de vânzare.

Plățile cu cardul care folosesc soldul tău de criptomonedă trebuie să fie de cel puțin 10 euro (sau echivalentul în altă monedă) și de maxim 100 euro. Nu poți plăti în Bitcoin, Litecoin și Ether cu cardul Revolut.

Poți „dezactiva” portofelele tale în criptomonedă ca să împiedici cheltuirea soldului tău de criptomonedă cu cardul tău Revolut.

Accesează fila Conturi și atinge pictograma Manager cont din partea dreaptă sus a ecranului. Apoi doar glisează la stânga pe conturile tale în criptomonedă pentru a-ți „dezactiva” portofelele.

Poți schimba criptomonede în valoare de până la 10.000 euro (sau echivalentul în altă monedă) pe zi.

Află mai multe detalii despre Revolut și despre cum poți obține un card aici.

De Madalin

Un comentariu la „Revolut deblochează tranzacțiile cu criptomonede”
  1. deci bani banii in cripto prin revolut dar nu ii mai scoti. ca altfel revolut iti blocheaza contul. pentru asta revolut va ramane in….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *