cosmote logocosmote logo

Operatorul de telefonie mobila Cosmorom a fost a fost înființat la 15 ianuarie 1999. La sfârșitul anului 2004, Cosmorom avea 87.500 utilizatori. În România rata de penetrare a telefoniei mobile este de aproape 50%, numărul de utilizatori depășind 10 milioane. Înainte ca Adunarea Generala a Acționarilor și Consiliul de Administrație Romtelecom să aprobe acordul dintre Cosmote Mobile Communications S.A. (CosmOTE) din Grecia, ROMTELECOM și Cosmorom S.A, în urma căruia Cosmorom va fi relansat, operatorul de telefonie mobilă Cosmorom înregistra datorii de peste 200 milioane Euro.

„La începutul mandatului, în ianuarie 2005, mi-am asumat ca unul dintre obiectivele principale, relansarea celui de-al treilea operator GSM din România și am promis că vom găsi soluția până la jumătatea anului. Astăzi sunt în măsură să vă anunț că în urma demersurilor făcute și a negocierilor purtate cu Romtelecom și cu grupul OTE din Grecia am reușit sa identificăm soluția. Astfel, conducerea Romtelecom, conducerea grupului OTE și a CosmOTE au semnat actele necesare privind relansarea operatorului Cosmorom.

O problemă care a trenat mai mulți ani de zile a fost rezolvată în 5 luni, creând astfel posibilitatea creșterii competiției pe piața telefoniei mobile, a oferirii de servicii cat mai bune si la preturi cat mai accesibile.”

a declarat Ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, Zsolt Nagy, pe 27 mai 2005, în cadrul conferinței de presă privind relansarea operatorului de telefonie mobilă Cosmorom

De asemenea, Zsolt Nagy a subliniat ca relansarea Cosmorom va genera efecte benefice din punct de vedere a creării de noi locuri de muncă, a creșterii veniturilor la bugetul de stat și a investițiilor străine în Romania.

„Grupul CosmOTE investește 120 milioane de euro cash, bani vor intra în compania Cosmorom. Datoriile către furnizori și alte datorii ale companiei au fost achitate de acționari și au fost capitalizate, rezultând următoarea structură a acționariatului: CosmOTE va deține 70% din acțiunile relansatului operator, iar Romtelecom 30%. De asemenea, CosmOTE își asuma responsabilitatea finanțării și conducerii operațiunilor de relansare si operare a Cosmorom.

Prin decizia de astăzi un alt obiectiv al Guvernului în domeniul comunicațiilor devine mai ușor de realizat, respectiv listarea pe bursă a acțiunilor statului la Romtelecom. Cosmorom este o companie gata de relansare, iar Romtelecom o companie fără un subsidiar cu datorii, astfel poate fi inițiată procedura de listare la Bursă. Urmează să fie demarat procesul de angajare a unui consultant care ne va propune posibilitățile și metodele de listare pe Bursă. Pentru acest obiectiv avem sprijinul total al acționarului principal al Romtelecom, respectiv grupul OTE. ”

a declarat ministrul Zsolt Nagy

La conferința de presă care a urmat semnării acordului dintre Cosmote Mobile Communications S.A. (CosmOTE) din Grecia, Romtelecom și Cosmorom S.A privind relansarea Cosmorom, au fost prezenți, alături de ministrul Comunicațiilor, Panagis Vourloumis – Președinte OTE, James Hubley – Director General, Romtelecom și Evangelos Martigopoulos – Managing Director, CosmOTE. Relansarea comercială a Cosmorom va avea loc până la sfârșitul anului 2005.

„Am ajuns la un acord privind relansarea Cosmorom sub conducerea filialei noastre de succes din domeniul telefoniei mobile CosmOTE. Nu subestimam dificultățile pe care un al treilea operator pe piața telefoniei mobile poate sa le întâmpine, dar avem încredere totală în capacitatea CosmOTE de a reuși. De asemenea, avem foarte multă încredere în economia românească și în felul în care această țară este acum condusă, de altfel vedem progresele în fiecare zi.”

a declarat Panagis Vourloumis, Presedintele OTE

„Sunt foarte bucuros că pot să fac acest anunț astăzi. Am reușit să soluționăm cu succes situația Cosmorom și să creăm o strategie viabilă în domeniul telefoniei mobile din România, având în CosmoOTE un partener de marca. Personal, dar și din partea Romtelecom, aș vrea să mulțumesc ministrului Nagy pentru sprijinul acordat în relansarea Cosmorom”

a subliniat Directorul General Romtelecom, James Hubley.

„Acesta este un moment extraordinar pentru noi. CosmOTE este mulțumit să participe la dezvoltarea sectorului telefoniei mobile din România prin Cosmorom și în cooperare cu Romtelecom. În România înregistrează o creștere economică semnificativă, și în pragul integrării în UE este una dintre cele mai atractive piețe din Europa. CosmOTE, prezent acum în 5 țări, a devenit operatorul principal ca prezenta geografica in Europa de Est.”

a declarat Evangelos Martigopoulos – Managing Director, CosmOTE

Ce vom găsi în articol?

2006

Pe 07 noiembrie 2006, Romtelecom, Telemobil şi COSMOTE protestează împotriva favorizării Vodafone şi Orange de către ANRC.

Romtelecom, Telemobil şi COSMOTE protestează împotriva favorizării Vodafone şi Orange de către ANRC

2007

Romtelecom şi COSMOTE România lansează pe 12 decembrie 2007, primul pachet comun adresat utilizatorilor rezidenţiali şi companiilor, prin care oferă o reducere de 10% din preţul abonamentului pentru serviciul de internet ClickNet şi din cel pentru servicii de telefonie mobilă oferite de COSMOTE, achiziţionate împreună.

Comunicat Romtelecom Cosmote 12.12.2007
Prima ofertă comună Romtelecom-COSMOTE: Internet în bandă largă şi telefonie mobilă într-un pachet cu discount pentru utilizatorii rezidenţiali şi de business

2008

Romtelecom şi COSMOTE, membre ale OTE Group, anunţă din 18 septembrie 2008 lansarea Convergent 1000 şi Convergent Nelimitat, noile produse combinate dedicate companiilor din România.

Romtelecom si COSMOTE introduc solutii de comunicatii fix-mobil pentru clientii companii

Romtelecom şi COSMOTE, companii membre ale grupului OTE, anunţă în 22 octombrie 2008 lansarea pachetului de servicii fix-mobil nelimitat, o ofertă integrată, menită să răspundă nevoilor de comunicare ale abonaţilor rezidenţiali. Pachetul comun oferă comunicare nelimitată şi netaxabilă între o linie fixă Romtelecom şi până la patru abonamente de telefonie mobilă COSMOTE (Full Option sau COSMOTE 10 – 480). Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atât pentru clienţii existenţi ai celor doi operatori, cât şi pentru cei noi, putând fi activat gratuit.

Comunicare nelimitata între fix si mobil pentru abonatii Romtelecom si COSMOTE

2009

Pe 14 ianuarie 2009, COSMOTE România anunță că a încheiat un contract de sponsorizare pe un an cu CFR 1907 Cluj, una dintre echipele de top din Divizia A de fotbal, formație care a constituit revelația ultimelor sezoane. 

COSMOTE România sponsorizează CFR 1907 Cluj

Pe 22 ianuarie 2009, Ruxandra Vodă devine noul manager Corporate Affairs al COSMOTE România.

Ruxandra Vodă este noul manager Corporate Affairs al COSMOTE România

Conform conceptului lansat pe 8 februarie 2009, pentru convorbirile întrerupte din motive legate de pierderea semnalului COSMOTE, clienții vor primi 0.0119 Euro per apel întrerupt (TVA inclusă), compania acordând cumulat până la 2.38 Euro pe lună (TVA inclusă) pentru fiecare număr de telefon.

Comunicat Cosmote 08.02.2009
Premieră pe piața de telecom: la COSMOTE primești bani pentru convorbirile întrerupte în situații fără semnal

Pe 09 februarie 2009, COSMOTE România anunță că promovează accesul sigur la Internet.

COSMOTE România promovează accesul sigur la Internet

Pe 17 februarie 2009, COSMOTE România anunță că își extinde birourile din Iride Business Park cu 1.800 mp.

COSMOTE România își extinde birourile din Iride Business Park cu 1.800 mp

Pe 24 februarie 2009, Cosmote lansează extraopţiunea de Mărţişor.

Primăvara dai frâu liber cuvintelor cu extraopţiunea de Mărţişor de la COSMOTE

  Pe 30 martie 2009, Cosmote anunță 6 milioane de clienți.

6 milioane de români folosesc serviciile COSMOTE România

Pe 16 aprilie 2009, Cosmote anunță că Lobonţ, Lucescu și Petrescu își întâlnesc fanii în magazinele COSMOTE din 7 orașe.

Lobonţ, Lucescu și Petrescu își întâlnesc fanii în magazinele COSMOTE din 7 orașe

Pe 16 aprilie 2009, COSMOTE aduce noi oferte pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE.

De Paști, COSMOTE aduce noi oferte pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE

Pe 30 aprilie 2009, COSMOTE introduce noi beneficii în programul de loialitate.

COSMOTE introduce noi beneficii în programul de loialitate

Pe 03 iunie 2009, COSMOTE anunță creșteri de pe segmentul corporate.

Creșterile de pe segmentul corporate susţin dezvoltarea sănătoasă a COSMOTE

 Pe 09 iunie 2009, COSMOTE România anunță că modifică tarifele de roaming și reduce unele tarife de voce, SMS și GPRS cu până 75%.

COSMOTE România modifică tarifele de roaming și reduce unele tarife de voce, SMS și GPRS cu până 75%

Pe 22 iunie 2009, COSMOTE lansează noua ofertă pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE: câte 800 de minute și SMS-uri în reţea și 60 de minute în afara reţelei.

Comunicat Cosmote 22.06.2009
Nouă ofertă pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE: câte 800 de minute și SMS-uri în reţea și 60 de minute în afara reţelei

Pe 30 iunie 2009, grupul COSMOTE anunță achiziționarea primului operator de telefonie mobilă din România.

COSMOTE Group achiziţionează Zapp în România

Pe 17 august 2009, COSMOTE introduce, în premieră, Pocket Minutes, un produs de reîncărcare prepaid revoluţionar.

COSMOTE introduce, în premieră, Pocket Minutes, un produs de reîncărcare prepaid revoluţionar

Pe 31 august 2009, COSMOTE introduce serviciul Muziton.

Melodiile românești, favoritele descărcărilor de muzitonuri

Pe 07 septembrie 2009, COSMOTE lansează ”Cartela de Suporter” pentru fanii fotbalului din Judeţul Cluj.

COSMOTE face toamna distractivă pentru fanii sportului

Pe 01 octombrie 2009, COSMOTE primește “Silver Award for Excellence” pentru Green Office, programul intern de CSR.

COSMOTE primește “Silver Award for Excellence” pentru Green Office, programul intern de CSR

Pe 02 noiembrie 2009, Grupul COSMOTE finalizează achiziţia Zapp în România.

Grupul COSMOTE finalizează achiziţia Zapp în România

Pe 03 decembrie 2009, COSMOTE Romania lansează extraopţiunea Roaming Traveler, valabilă în 30 de ţări.

COSMOTE Romania lansează extraopţiunea Roaming Traveler, valabilă în 30 de ţări

Pe 10 decembrie 2009, COSMOTE România și RIM lansează BlackBerry Curve 8900 și BlackBerry Bold 9000.

COSMOTE România și RIM lansează BlackBerry Curve 8900 și BlackBerry Bold 9000

Pe 22 decembrie 2009, COSMOTE România lansează “web’n’walk”, un portal mobil complet, cu o selecţie bogată de conţinut şi care oferă access nelimitat la internet pe mobil. 

COSMOTE România prezintă “web’n’walk” pentru acces deschis la Internet pe mobil

Pe 28 decembrie 2009, COSMOTE România continuă campania „Mesaje de Iubire”.

COSMOTE România continuă campania „Mesaje de Iubire”

2010

Pe 18 ianuarie 2010, COSMOTE introduce serviciul de internet mobil broadband CONNECT.

Clienţii COSMOTE au acum primul produs de conectare broadband

Pe 08 februarie 2010, COSMOTE România introduce noul slogan global „Lumea noastră ești tu” („Our world is you”).

COSMOTE România introduce noul slogan global „Lumea noastră ești tu” („Our world is you”)

Pe 25 februarie 2010, COSMOTE anunță depășirea pragului de 1 milion de clienți în 2009.

COSMOTE România a câștigat peste 1 milion de clienți în 2009

Pe 28 februarie 2010, COSMOTE România lansează Perfect pentru tine, cea mai atractivă și originală oferta de pe piața românească de telecomunicații.

Comunicat Cosmote 28.02.2010
COSMOTE România lansează Perfect pentru tine, cea mai atractivă și originală oferta de pe piaţa românească de telecomunicaţii

Pe 7 aprilie 2010, Romtelecom şi COSMOTE anunţă remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 şi Convergent Unlimited pentru companiile din România.

Romtelecom şi COSMOTE remodelează pachetele Convergent oferind mai multe beneficii clienţilor business

Pe 21 aprilie 2010, COSMOTE România lansează serviciile 3G.

COSMOTE România lansează serviciile 3G

Pe 26 aprilie 2010, COSMOTE Romania donează 50.000 euro din veniturile obţinute din SMS-urile trimise în noaptea de Anul Nou – 5 organizaţii implicate în activităţi de caritate pentru copii vor beneficia de suma strânsă.

Comunicat Cosmote 26.04.2010
COSMOTE Romania donează 50.000 euro din veniturile obţinute din SMS-urile trimise în noaptea de Anul Nou
– 5 organizaţii implicate în activităţi de caritate pentru copii vor beneficia de suma strânsă

Pe 12 mai 2010, COSMOTE România anunță că își extinde baza de abonați și raportează o creștere semnificativă a veniturilor.

COSMOTE România își extinde baza de abonați și raportează o creștere semnificativă a veniturilor

Pe 2 iunie 2010, COSMOTE anunță o creștere de 30% pe segmentul business, în primul trimestru al anului.

În primul trimestru din 2010, COSMOTE a crescut cu 30% pe segmentul de business

Începând de astăzi, 7 iunie 2010, clienții Romtelecom, rezidențiali sau companii, pot vorbi în rețeaua COSMOTE, la tarifele din rețea, iar în aproximativ o lună clienții COSMOTE vor putea vorbi și ei mai mult către rețeaua Romtelecom.

Clienţii Romtelecom și COSMOTE, încurajaţi să vorbească și mai mult între ei

Pe 9 iunie 2010, COSMOTE lansează MVPN Budget Control.

COSMOTE lansează MVPN Budget Control

Pe 17 iunie 2010, COSMOTE România reduce tarifele de roaming și adaugă noi parteneri în destinații exotice.

COSMOTE România reduce tarifele de roaming și adaugă noi parteneri în destinații exotice

Începând cu 28 iunie, clienții COSMOTE România beneficiază de tarife în rețea pentru toate apelurile către rețeaua Romtelecom prin intermediul unei noi oferte concepută pentru a le înlesni comunicarea, la tarife și mai avantajoase.

Clienții COSMOTE pot vorbi acum în rețeaua Romtelecom la tarife în rețea

Începând cu 15 iulie 2010, COSMOTE România lansează un nou plan tarifar Connect 3G.

COSMOTE România lansează un nou plan tarifar Connect 3G

Pe 3 august 2010, COSMOTE România lansează o hartă interactivă, oferind clienților mai multă transparență pentru serviciile de date 3G de care beneficiază.

Comunicat Cosmote 03.08.2010
COSMOTE România lansează o hartă interactivă, oferind clienţilor mai multă transparenţă pentru serviciile de date 3G de care beneficiază

Pe 4 august 2010, COSMOTE România extinde serviciile 3G și pentru clienții serviciilor preplătite.

COSMOTE România extinde serviciile 3G și pentru clienții serviciilor preplătite

Pe 10 august 2010, COSMOTE România îmbogățește portofoliul Perfect pentru Tine oferind mai multe minute și SMS-uri în rețea.

Comunicat Cosmote 10.08.2010
COSMOTE România îmbogăţeşte portofoliul Perfect pentru Tine oferind mai multe minute și SMS-uri în reţea

Pe 24 august 2010, COSMOTE România a lansat o nouă platformă de comunicare pentru clienții prepaid.

COSMOTE România a lansat o nouă platformă de comunicare pentru clienții prepaid

Pe 15 septembrie 2010, COSMOTE România lansează programul Bursele COSMOTE

COSMOTE România lansează astăzi programul Bursele COSMOTE

Pe 12 octombrie 2010, COSMOTE anunță cardul de fidelitate COSMOTE Alpha Bank.

Cardul de fidelitate COSMOTE Alpha Bank îți poate plăti factura COSMOTE

Pe 13 octombrie 2010, COSMOTE România remodelează portofoliul de servicii de date prepaid 3G.

COSMOTE România remodelează portofoliul de servicii de date prepaid 3G

Pe 21 octombrie 2010, COSMOTE România anunță că traficul de voce în roaming s-a triplat față de anul anterior.

În timpul verii, traficul de voce al COSMOTE România în roaming s-a triplat față de anul anterior

Pe 25 octombrie 2010, COSMOTE România își completează oferta 3G cu serviciul Apel Video, lansat împreună cu o promoție unică

COSMOTE România își completează oferta 3G cu serviciul Apel Video, lansat împreună cu o promoție unică

Pe 28 octombrie 2010, COSMOTE România anunță cei 25 de finaliști ai programului Bursele COSMOTE.

COSMOTE România anunță cei 25 de finaliști ai programului Bursele COSMOTE

La patru luni de la lansarea serviciului MVPN Budget Control de către COSMOTE România, numărul companiilor care utilizează aplicația a crescut cu o medie lunară de 23%.

Comunicat Cosmote 28.10.2010
Numărul companiilor care folosesc aplicaţia MVPN Budget Control de la COSMOTE crește lunar cu o medie de 23%

Pe 08 noiembrie 2010, COSMOTE România anunță că telefonul HTC 7 Mozart, cu sistemul de operare Windows Phone 7, va fi în curând disponibil pentru clienții săi.

HTC 7 Mozart va fi în curând disponibil pentru clienții COSMOTE România

Pe 09 noiembrie 2010, COSMOTE Romania anunță cei 5 câștigători ai programului Bursele COSMOTE.

COSMOTE Romania anunță cei 5 câștigători ai programului Bursele COSMOTE

Începând din 15 noiembrie 2010, clienții pot găsi în magazinele COSMOTE România laptopul Acer 5742z, iar din 22 noiembrie, netbook-ul Acer eMachines 350. Cele două modele vor fi disponibile la prețuri speciale cu abonament Connect 3G dar şi fără abonament.

COSMOTE Romania își îmbogățește portofoliul cu noi modele de calculatoare portabile

Pe 20 noiembrie, echipa de voluntari de la COSMOTE şi Germanos va planta 10.000 de puieţi de stejar pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi situată la est de Ploieşti, cu sprijinul Asociaţiei MaiMultVerde şi al Administraţiei Domeniului Public şi Privat Ploieşti.

COSMOTE România plantează cea de-a doua pădure pe care o va îngriji timp de cinci ani

Pe 25 noiembrie 2010, COSMOTE România își îmbogăţește portofoliul cu noul HTC Desire HD.

COSMOTE România își îmbogăţește portofoliul cu noul HTC Desire HD

Pe 3 decembrie 2010, COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă pentru clienţii prepaid.

COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă pentru clienţii prepaid

Pe 7 decembrie 2010, COSMOTE România primește Certificarea Sistemului de Management al Calităţii.

COSMOTE România primește Certificarea Sistemului de Management al Calităţii

COSMOTE aduce iPhone 4 în România pe 17 decembrie.

COSMOTE aduce iPhone 4 în România pe 17 decembrie

Pe 10 decembrie 2010, COSMOTE România lansează o nouă promoţie pentru abonaţii săi.

COSMOTE România lansează o nouă promoţie pentru abonaţii săi

Pe 20 decembrie 2010, COSMOTE Romania lansează noi planuri tarifare pentru smartphone-uri.

COSMOTE Romania lansează noi planuri tarifare pentru smartphone-uri

Pe 23 decembrie 2010, COSMOTE România anunță continuarea campaniei „Mesaje de Iubire”, pentru al treilea an consecutiv

COSMOTE România continuă campania „Mesaje de Iubire”, pentru al treilea an consecutiv

De pe 23 decembrie 2010 pana pe 31 decembrie, clienţii COSMOTE România  îl pot suna pe Moş Crăciun în fiecare zi.

Cu serviciile COSMOTE, Moș Crăciun este la numai un apel video distanţă

2011

Pe 06 ianuarie 2011, COSMOTE România are plăcerea de a anunţa că începând de astăzi, clienţii COSMOTE au posibilitatea de a primi notificări prin SMS de la Twitter, gratuit.

Comunicat de presa Telekom 06.01.2011 COSMOTE Romania iti aduce Twitter prin SMS
COSMOTE Romania iți aduce Twitter prin SMS

Din 13 ianuarie 2011, Samsung Galaxy Tab este disponibil în magazinele COSMOTE și Germanos.

Comunicat de presa Telekom 13.01.2011 Samsung Galaxy Tab este acum disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos.png
Samsung Galaxy Tab este acum disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos

Pe 18 ianuarie 2011, COSMOTE Romania lansează Frog – cel mai avantajos pachet de comunicare pe segmentul prepaid.

Comunicat de presa Telekom 18.01.2011 COSMOTE Romania lanseaza Frog cel mai avantajos pachet de comunicare pe segmentul prepaid
COSMOTE Romania lansează Frog cel mai avantajos pachet de comunicare pe segmentul prepaid

Pe 20 ianuarie 2011, COSMOTE România lansează o nouă ofertă full option pentru Cartela COSMOTE.

Comunicat de presa Telekom 20.01.2011 COSMOTE Romania lanseaza o noua oferta full option pentru Cartela COSMOTE
COSMOTE Romania lansează o noua oferta full option pentru Cartela COSMOTE

Pe 26 ianuarie 2011, telefonul Motorola DEFY intră în oferta COSMOTE.

Comunicat de presa Telekom 26.01.2011 Motorola DEFY un smartphone pregatit pentru orice vine in Romania in oferta COSMOTE
Motorola DEFY un smartphone pregătit pentru orice vine in Romania in oferta COSMOTE

Pe 27 ianuarie 2011, COSMOTE anunță beneficii multiple pentru clienții care dețin cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard.

Comunicat de presa Telekom 27.01.2011 Beneficii multiple pentru clientii care detin cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard
Beneficii multiple pentru clienții care dețin cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard

Pe 3 februarie 2011, COSMOTE România lansează microsite-ul Gameloft pentru pasionații de jocuri pe telefonul mobil.

Comunicat de presa Telekom 03.02.2011 COSMOTE Romania lanseaza microsite ul Gameloft pentru pasionatii de jocuri pe telefonul mobil
COSMOTE Romania lansează microsite-ul Gameloft pentru pasionații de jocuri pe telefonul mobil

Pe 8 februarie 2011, COSMOTE România anunță că pentru al treilea an consecutiv se implică în promovarea unui internet mai sigur pentru copii.

Comunicat Cosmote 08.02.2011
Pentru al treilea an consecutiv, COSMOTE Romania se implică în promovarea unui internet mai sigur pentru copii

Pe 9 februarie 2011, COSMOTE România lansează o nouă campanie publicitară care vizează segmentul business.

Comunicat de presa Telekom 09.02.2011 COSMOTE Romania lanseaza o noua campanie publicitara care vizeaza segmentul business
COSMOTE Romania lansează o noua campanie publicitara care vizează segmentul business

Pe 17 februarie 2011, în cadrul programului de responsabilitate socială „Mesaje de iubire”, COSMOTE România oferă 45.000 de euro organizațiilor non-guvernamentale pentru programele desfășurate de acestea în sprijinul copiilor.

Comunicat Cosmote 17.02.2011
În cadrul programului de responsabilitate socială „Mesaje de iubire”,COSMOTE România oferă 45.000 de euro organizaţiilor non-guvernamentale pentru programele desfășurate de acestea în sprijinul copiilor

Pe 23 februarie 2011, COSMOTE România anunță noi oferte de loialitate atât pentru abonați cât și pentru utilizatorii de cartele preplătite.

Comunicat Cosmote 23.02.2011
COSMOTE România anunţă noi oferte de loialitate atât pentru abonaţi cât și pentru utilizatorii de cartele preplătite

Pe 28 februarie 2011, COSMOTE România prezintă două noi telefoane mobile, Joy și Sense, sub brandul COSMOTE.

Comunicat de presa Telekom 28.02.2011 COSMOTE Romania prezinta doua noi telefoane mobile Joy si Sense sub brandul COSMOTE
COSMOTE Romania prezinta doua noi telefoane mobile Joy si Sense sub brandul COSMOTE

Pe 3 martie 2011, COSMOTE România anunță că privește cu mândrie retrospectiv și cu încredere spre viitor.

Comunicat de presa Telekom 03.03.2011 COSMOTE Romania priveste cu mandrie retrospectiv si cu incredere spre viitor
COSMOTE Romania privește cu mândrie retrospectiv si cu încredere spre viitor

Pe 8 martie 2011, COSMOTE România anunță noi extraopţiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile.

Comunicat de presa Telekom 08.03.2011 COSMOTE Romania anunta noi extraoptiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile
COSMOTE Romania anunță noi extraoptiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile

Pe 14 martie 2011, COSMOTE România aduce 6 șase noi telefoane inteligente prezentate în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona.

Comunicat Cosmote 14.03.2011
COSMOTE România aduce 6 șase noi telefoane inteligente prezentate în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona

Pe 17 martie 2011, COSMOTE România anunță că are un nou director de vânzări și relații cu clienții.

Comunicat de presa Telekom 17.03.2011 COSMOTE Romania are un nou director de vanzari si relatii cu clientii
COSMOTE Romania are un nou director de vânzări si relații cu clienții

De pe 21 martie 2011, COSMOTE România a oferit extraopţiunea Roaming Traveler și clienţilor prepaid.

Comunicat Cosmote 21.03.2011
Cu extraopţiunea Roaming Traveler, clienţii prepaid ai COSMOTE România pot vorbi în roaming la cele mai avantajoase tarife

Pe 24 martie 2011, COSMOTE îmbogățește Cartela Frog oferind de trei ori mai multe minute și un pachet de servicii cu valoare adăugată în valoare de peste 15 euro, ca bonus.

Comunicat Cosmote 24.03.2011
COSMOTE îmbogăţește Cartela Frog oferind de trei ori mai multe minute și un pachet de servicii cu valoare adăugată în valoare de peste 15 euro, ca bonus

Pe 29 martie 2011, COSMOTE România lansează pachete speciale pentru traficul de date în roaming.

Comunicat de presa Telekom 29.03.2011 COSMOTE Romania lanseaza pachete speciale pentru traficul de date in roaming
COSMOTE Romania lansează pachete speciale pentru traficul de date in roaming

Pe 31 martie 2011, COSMOTE lansează serviciul Connect Secure, împreună cu două oferte dedicate.

Comunicat de presa Telekom 31.03.2011 COSMOTE lanseaza serviciul Connect Secure impreuna cu doua oferte dedicate
COSMOTE lansează serviciul Connect Secure împreună cu doua oferte dedicate

Pe 19 aprilie 2011, Anticipând sărbătorile pascale, COSMOTE România anunță cea mai atractivă ofertă de pe piață, cu reduceri de preț de 20% atât pentru abonați cât și pentru utilizatorii de cartelă preplătită.

Comunicat Cosmote 19.04.2011
Anticipând sărbătorile pascale, COSMOTE România anunţă cea mai atractivă ofertă de pe piaţă, cu reduceri de preţ de 20% atât pentru abonaţi cât și pentru utilizatorii de cartelă preplătită

Pe 29 aprilie 2011, COSMOTE lansează campania de buy-back pentru telefoane mobile.

Comunicat de presa Telekom 29.04.2011 Buy back la COSMOTE Germanos si Zapp plateste ti telefonul nou cu telefoane vechi
Buy-back la COSMOTE Germanos si Zapp: plătește ti telefonul nou cu telefoane vechi

Pe 4 mai 2011, COSMOTE România lansează planul tarifar Alături de tine, o ofertă de comunicare dedicată persoanelor cu dizabilități.

Comunicat Cosmote 04.05.2011
COSMOTE România lansează planul tarifar Alături de tine, o ofertă de comunicare dedicată persoanelor cu dizablităţi

Pe 10 mai 2011, Romtelecom, COSMOTE România și BCR au semnat cel mai mare contract telecom de pe piață.

Comunicat de presa Telekom 10.05.2011 Romtelecom COSMOTE Romania si BCR au semnat cel mai mare contract telecom de pe piata
Romtelecom, COSMOTE Romania și BCR au semnat cel mai mare contract telecom de pe piață

Din 31 mai 2011, Samsung i9100 Galaxy S II este disponibil în magazinele COSMOTE și Germanos.

Comunicat de presa Telekom 31.05.2011 Samsung i9100 Galaxy S II disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos
Samsung i9100 Galaxy S II disponibil în magazinele COSMOTE și Germanos

Din iunie 2011, COSMOTE România îți aduce Facebook la numai un SMS distanță.

Comunicat Cosmote 07.06.2011
Din iunie 2011, Cosmote România îți aduce Facebook la numai un SMS distanță.

Pe 8 iunie 2011, COSMOTE România și Romtelecom anunță că în curând clienții vor accesa internetul folosind IPv6.

Comunicat Cosmote Romtelecom 08.06.2011
Clienții COSMOTE România și Romtelecom vor putea accesa în curând internetul folosind IPv6

Începând din iunie 2011, Romtelecom și COSMOTE România lansează împreună un nou concept de magazine integrate.

Comunicat COSMOTE Romtelecom 15.06.2011
Șase magazine integrate Romtelecom și COSMOTE România

Pe 21 iunie 2011, COSMOTE lansează sub brand propriu smartphoneul COSMOTE move.

Comunicat Cosmote 21.06.2011
Intră în joc cunoul smartphone sub brandul COSMOTE România

Pe 14 iulie 2011, Cosmote România lansează noi abonamente.

Comunicat Cosmote 14.07.2011
COSMOTE România lansează colecția de vară pentru abonați

Pe 31 iulie 2011, COSMOTE România anunță că oferă mai mult internet pe mobil în vacanță.

Comunicat Cosmote 31.07.2011
Mai mult internet pe mobil în vacanță

Pe 10 august 2011, COSMOTE România și Romtelecom lansează o nouă ofertă cu reduceri pentru clienții comuni.

Comunicat COSMOTE Romtelecom 10.08.2011
COSMOTE România și Romtelecom lansează o nouă ofertă cu reduceri pentru clienții comuni

Pe 23 august 2011, telefonul HTC Sensation intră în oferta COSMOTE România.

Comunicat Cosmote 23 august 2011
Supertelefonul multimedia – HTC Sensation intră în oferta COSMOTE România

Pe 14 septembrie 2011, COSMOTE România lansează cea de-a doua ediție a programului Bursele COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 14.09.2011
COSMOTE România lansează cea de-a doua ediție a programului Bursele COSMOTE

Pe 15 septembrie 2011, COSMOTE România lansează o nouă campanie de imagine.

Comunicat COSMOTE 15.09.2011
COSMOTE România lansează o nouă campanie de imagine

Pe 19 septembrie 2011, COSMOTE România lansează o ofertă promoțională dedicată studenților.

Comunicat COSMOTE 19.09.2011
COSMOTE România lansează o ofertă promoțională dedicată studenților

Pe 22 septembrie 2011, COSMOTE România anunță că susține Let’s Do It, România!

Comunicat COSMOTE 22.09.2011
COSMOTE România anunță că susține Let’s Do It, România!

Pe 26 septembrie 2011, COSMOTE România anunță o creștere a traficului de date în roaming de 2,5 ori mai mare față de anul precedent.

Comunicat COSMOTE 26.09.2011
Vara aceasta, clienții COSMOTE România au generat în roaming un trafic de date mobile de 2,5 ori mai mare decât anul trecut

Pe 28 octombrie 2011, COSMOTE România continuă povestea din Fluturele cu Mama și fiul.

Comunicat COSMOTE 28.10.2011
COSMOTE România continuă povestea din Fluturele cu Mama și fiul

Pe 1 noiembrie 2011, COSMOTE România anunță Jambox, boxa portabilă de 85 decibeli.

Comunicat COSMOTE 01.11.2011
COSMOTE România anunță Jambox, boxa portabilă de 85 decibeli

Pe 2 noiembrie 2011, COSMOTE România lansează hotspot-ul mobil Connect MF60.

Comunicat COSMOTE 02.11.2011
COSMOTE România lansează hotspot-ul mobil Connect MF60

Pe 7 noiembrie 2011, COSMOTE România anunță cei 25 de finaliști ai programului Bursele COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 07.11.2011
COSMOTE România anunță cei 25 de finaliști ai programului Bursele

Pe 08 noiembrie 2011, în cadrul programului Adoptă o Pădure COSMOTE România revine pentru a îngriji pădurea plantată anul trecut lângă Ploiești.

Comunicat COSMOTE 08.11.2011
În cadrul programului Adoptă o Pădure COSMOTE România revine pentru a îngriji pădurea plantată anul trecut lângă Ploiești

Pe 16 noiembrie 2011, COSMOTE România anunță cei 5 câștigători ai celei de-a doua ediții a programului Bursele COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 16.11.2011
COSMOTE România anunță cei 5 câștigători ai celei de-a doua ediții a programului Bursele COSMOTE

Pe 29 noiembrie 2011, COSMOTE România lansează pachetele Travel & Surf.

Comunicat COSMOTE 29.11.2011
Cu Travel & Surf, COSMOTE îți oferă acces la internet atunci când călătorești peste hotare

Pe 30 noiembrie 2011, COSMOTE anunță oferta de Crăciun.

Comunicat COSMOTE 30.11.2011
Moș Crăciun vine de la COSMOTE, anul acesta

Pe 6 decembrie 2011, COSMOTE România sărbătorește șase ani de creștere susținută și țintește spre mai mult în viitor.

Comunicat COSMOTE 06.12.2011
COSMOTE România sărbătorește șase ani de creștere susținută și țintește spre mai mult în viitor

Pe 15 decembrie 2011, Motorola Mobility și COSMOTE România anunță Motorola Atrix.

Comunicat COSMOTE 15.12.2011
Motorola Mobility și COSMOTE România anunță Motorola Atrix

Pe 27 decembrie 2011, COSMOTE România lansează cea de-a patra ediție a campaniei ”Mesaje de Iubire”.

Comunicat COSMOTE 27.12.2011
COSMOTE România lansează cea de-a patra ediție a campaniei ”Mesaje de Iubire”

2012

Pe 7 februarie 2012, pentru al patrulea an consecutiv, COSMOTE România sfătuiește părinții să le ofere copiilor lor un internet mai sigur.

Comunicat COSMOTE 07.02.2012
Pentru al patrulea an consecutiv, COSMOTE România sfătuiește părinții să le ofere copiilor lor un internet mai sigur

Pe 9 februarie 2012, COSMOTE România lansează o nouă campanie de promovare în cadrul platformei ”Timp să ascultăm”.

Comunicat COSMOTE 09.02.2012
COSMOTE România lansează o nouă campanie de promovare în cadrul platformei ”Timp să ascultăm”

Pe 17 februarie 2012, Romtelecom și COSMOTE România sprijină victimele zăpezii din Vrancea și Buzău.

Comunicat Romtelecom COSMOTE 17.02.2012
Romtelecom și COSMOTE România sprijină victimele zăpezii din Vrancea și Buzău

Pe 20 februarie 2012, Romtelecom și COSMOTE România anunță peste 1500 de locuitori din Ialomița sunt susținuți de cele 2 companii.

Comunicat Romtelecom COSMOTE 20.02.2012
Peste 1500 de locuitori din Ialomița susținuți de COSMOTE România și Romtelecom

Pe 23 februarie 2012, în cadrul celei de-a patra ediții a programului Mesaje de iubire, COSMOTE România oferă 45.000 euro ONG-urilor implicate în proiecte pentru îngrijirea copiilor.

Comunicat COSMOTE 23.02.2012
În cadrul celei de-a patra ediții a programului Mesaje de iubire, COSMOTE România oferă 45.000 euro ONG-urilor implicate în proiecte pentru îngrijirea copiilor

Pe 24 februarie 2012, se lansează prima campanie la care pierzi garantat: ”Joci și pierzi ca să ai noroc în dragoste”.

Comunicat COSMOTE 24.02.2012
Felicitări, ai pierdut! și Ogilvy România lansează prima campanie la care pierzi garantat: ”Joci și pierzi ca să ai noroc în dragoste”

Pe 13 martie 2012, COSMOTE România oferă premii în valoare de peste jumătate de milion de euro în cadrul promoției ”Activezi și câștigi”.

Comunicat COSMOTE 13.03.2012
COSMOTE România oferă premii în valoare de peste jumătate de milion de euro în cadrul promoției ”Activezi și câștigi”

Pe 14 martie 2012, COSMOTE România, în partenerit cu Piconet, introduce plata parcării prin SMS în patru orașe din vestul țării.

Comunicat COSMOTE 14.03.2012
COSMOTE România, în partenerit cu Piconet, introduce plata parcării prin SMS în patru orașe din vestul țării

Pe 29 martie 2012, Motorola Mobility și COSMOTE România prezintă Motorola MOTOLUXE.

Comunicat COSMOTE 29.03.2012
Motorola Mobility și COSMOTE România prezintă Motorola MOTOLUXE

Tot pe 29 martie 2012, COSMOTE România lansează cea mai mare provocare cu ocazia Orei Pământului

Comunicat COSMOTE 29.03.2012 2
COSMOTE România lansează cea mai mare provocare cu ocazia Orei Pământului

Pe 30 martie 2012, în cadrul celei de-a patra ediții a programului ”Mesaje de iubire”, COSMOTE anunță cele 9 ONG-uri care vor primi 45.000 euro în 2012.

Comunicat COSMOTE 30.03.2012
În cadrul celei de-a patra ediții a programului ”Mesaje de iubire”, COSMOTE anunță cele 9 ONG-uri care vor primi 45.000 euro în 2012

Pe 4 aprilie 2012, COSMOTE România simplifică procesul de reîncărcare a cartelelor preplătite, oferind clienților o nouă modalitate de a face un cadou.

Comunicat COSMOTE 04.04.2012
COSMOTE România simplifică procesul de reîncărcare a cartelelor preplătite, oferind clienților o nouă modalitate de a face un cadou

Pe 10 aprilie 2012, în întâmpinarea Paștelui, COSMOTE România lansează ”Family Time”.

Comunicat COSMOTE 10.04.2012
în întâmpinarea Paștelui, COSMOTE România lansează ”Family Time”

Pe 11 aprilie 2012, COSMOTE România lansează serviciul de plată online.

Comunicat COSMOTE 11.04.2012
COSMOTE România lansează serviciul de plată online

Pe 12 aprilie 2012, COSMOTE România devine primul operator de telefonie mobilă care anunță o extraopțiune cu minute incluse către rețelele mobile din Europa.

Comunicat COSMOTE 12.04.2012
COSMOTE România, primul operator de telefonie mobilă care anunță o extraopțiune cu minute incluse către rețelele mobile din Europa

Pe 3 mai 2012, COSMOTE România lansează o nouă campanie de promovare a portofoliului de business.

Comunicat COSMOTE 03.05.2012
COSMOTE România lansează o nouă campanie de promovare a portofoliului de business

Pe 22 mai 2012, COSMOTE România reduce tarifele de roaming.

Comunicat COSMOTE 22.05.2012
COSMOTE România reduce tarifele de roaming

Începând din 29 mai 2012, HTC One X este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos, la cele mai bune tarife.

Comunicat COSMOTE 29.05.2012
HTC One X este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos, la cele mai bune tarife

Începând cu 1 iunie 2012, Samsung i9300 Galaxy S III va fi disponibil la prețuri de la 699 RON vu abonament, în toate magazinele COSMOTE România și Germanos.

Comunicat COSMOTE 31.05.2012
Începând cu 1 iunie 2012, Samsung i9300 Galaxy S III va fi disponibil la prețuri de la 699 RON vu abonament, în toate magazinele COSMOTE România și Germanos

Pe 6 iunie 2012, COSMOTE România lansează ”Veteranul”, o nouă campanie care promovează portofoliul de abonamente.

Comunicat COSMOTE 06.06.2012
COSMOTE România lansează ”Veteranul”, o nouă campanie care promovează portofoliul de abonamente

Pe 8 iunie 2012, COSMOTE România anunță că este câștigătoare a două premii Gold EFEIE.

Comunicat COSMOTE 08.06.2012
COSMOTE România – câștigătoare a două premii Gold EFEIE

Pe 15 iunie 2012, COSMOTE România dublează traficul de date pentru clienții prepaid.

Comunicat COSMOTE 15.06.2012
COSMOTE România dublează traficul de date pentru clienții prepaid

9 iulie 2012, a fost o zi importantă pentru telefonia mobilă din România, COSMOTE dând startul convorbirilor nelimitate în orice rețea națională.

Comunicat Cosmote 09.07.2012
COSMOTE România își provoacă utilizatorii să depășească limitele comunicării, cu o nouă ofertă fără precedent

Pe 24 iulie 2012, COSMOTE România lansează o nouă extraopțiune pentru clienții prepaid.

Comunicat Cosmote 24.07.2012
COSMOTE România lansează o nouă extraopțiune pentru clienții prepaid

Pe 27 iulie 2012, COSMOTE lansează Dolce Mobile TV.

Comunicat COSMOTE 27.07.2012
Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE, este live

Pe 30 iulie 2012, COSMOTE anunță că Dolce Mobile TV este cea mai descărcată aplicație din App Store România.

Comunicat COSMOTE 30.07.2012
Dolce Mobile TV – cea mai descarcată aplicație din App Store România

Pe 31 iulie 2012, COSMOTE România începe campania de promovare a noii aplicații Dolce Mobile TV.

Comunicat COSMOTE 31.07.2012
Emoțiile sunt greu de suportat pe un ecran mare? Acum ai alternativa, prin Dolce Mobile TV powered by COSMOTE!

Pe 30 august 2012, COSMOTE și Smiley transmit mesajele românilor prin platforma online SmileyDelivery.

Comunicat COSMOTE 30.08.2012
COSMOTE și Smiley transmit mesajele românilor

Pe 13 septembrie 2012, COSMOTE România introduce extraopțiunea Full Power.

Comunicat COSMOTE 13.09.2012
Comunicat COSMOTE introduce extraopțiunea Full Power

Pe 17 septembrie 2012, COSMOTE România lansează cea de-a treia ediție a programului Bursele COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 17.09.2012
COSMOTE România lansează cea de-a treia ediție a programului Bursele COSMOTE

Pe 21 septembrie 2012, în cadrul programului I love Reciclyng, orice telefon mobil trimis la reciclat înseamnă un copac plantat și poate aduce un smartphone.

Comunicat COSMOTE 21.09.2012
În cadrul programului I love Reciclyng, orice telefon mobil trimis la reciclat înseamnă un copac plantat și poate aduce un smartphone

Pe 24 septembrie 2012, COSMOTE România câștigă spectru nou în benzile 800 Mhz, 1800 Mhz și 2600 Mhz și își reînoiește licenșa de spectru deja existentă în benzile de 900 Mhz și 1800 Mhz.

Comunicat COSMOTE 24.09.2012
COSMOTE România câștigă spectru nou în benzile 800 Mhz, 1800 Mhz și 2600 Mhz și își reînoiește licenșa de spectru deja existentă în benzile de 900 Mhz și 1800 Mhz

Pe 1 octombrie 2012, COSMOTE România anunță extinderea acoperirii de voce și date la metrou.

Comunicat COSMOTE 1.10.2012
COSMOTE România își extinde acoperirea de voce și date la metrou

Pe 8 octombrie 2012, Cosmote România mărește viteza de download pe 3G până la 43.2 Mbps.

Comunicat COSMOTE 08.10.2012
COSMOTE România oferă viteze de descărcare de până la 43.2 Mbps

Pe 15 octombrie 2012, COSMOTE România devine primul operator din România cu certificare pentru Sistem Integrat de Management.

Comunicat COSMOTE 15.10.2012
COSMOTE, primul operator din România cu certificare pentru Sistem Integrat de Management – Calitate, Mediu, Securitate și Sănătate în Muncă

Pe 22 octombrie 2012, COSMOTE lansează un nou smartphone sub brand propriu: COSMOTE Smart Play.

Comunicat COSMOTE 22.10.2012
COSMOTE Smart Play, un nou smartphone sub brand propriu

Pe 12 noiembrie 2012, COSMOTE România anunță că cele aproape 1900 telefoane mobile vechi și accesorii colectate în programul I love recycling au fost transformate în copaci sâmbăta trecută.

Comunicat COSMOTE 12.11.2012
Cele aproape 1900 telefoane mobile vechi și accesorii colectate în programul I love recycling au fost transformate în copaci sâmbăta trecută

Pe 15 noiembrie 2012, COSMOTE România anunță câștigătorii celei de-a treia ediții a Burselor COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 15.11.2012
COSMOTE România anunță câștigătorii celei de-a treia ediții a Burselor COSMOTE

Pe 28 noiembrie 2012, COSMOTE România anunță un nou portofoliu de abonamente business.

Comunicat COSMOTE 28.11.2012
COSMOTE România ajută întreprinderile mici și mijlocii să obțină performanță cu noul portofoliu de abonamente business

Pe 3 decembrie 2012, COSMOTE anunță noi abonamente de voce și date.

Comunicat COSMOTE 03.12.2012
Noi dimensiuni pentru abonamentele de voce și date de la COSMOTE

Pe 6 decembrie 2012, COSMOTE sărbătorește 7 ani de activitate în România.

Comunicat COSMOTE 06.12.2012
COSMOTE România sărbătorește 7 ani de succes și inovație

Pe 7 decembrie 2012, COSMOTE lansează 2 noi spoturi TV.

Comunicat COSMOTE 07.12.2012
”Aurora” și ”Strângerea de mână” două noi spoturi TV de la COSMOTE

Pe 11 decembrie 2012, COSMOTE lansează ofertele speciale Connect 3G.

Comunicat Cosmote 11.12.2012
Mai mult timp online, cu ofertele speciale Connect 3G de la COSMOTE

Pe 17 decembrie 2012, COSMOTE lansează aplicația RadarMe.

Comunicat COSMOTE 17.12.2012
RadarMe powered by COSMOTE, aplicația care îți permite să vorbești și să afli unde sunt prietenii tăi

Pe 21 decembrie 2012, COSMOTE România continuă campania Mesaje de iubire, aflată la cea de-a cincea ediție.

Comunicat COSMOTE 21.12.2012
COSMOTE România continuă campania Mesaje de iubire, aflată la cea de-a cincea ediție

2013

Pe 16 ianuarie 2013, COSMOTE lansează ZTE Grand X In, primul smartphone cu procesor Intel din România.

Comunicat COSMOTE 16.01.2013
COSMOTE lansează ZTE Grand X In, primul smartphone cu procesor Intel din România

Pe 25 ianuarie 2013, COSMOTE România lansează un nou modem de 43,2 Mbps și extinde planurile tarifare de date.

Comunicat COSMOTE 25.01.2013
COSMOTE România lansează un nou modem de 43,2 Mbps și extinde planurile tarifare de date

Pe 4 februarie 2013, COSMOTE România anunță că va prezenta concertul Depeche Mode de la București de pe 15 mai.

Comunicat COSMOTE 04.02.2013
COSMOTE România prezintă concertul Depeche Mode de la București pe 15 mai

Pe 5 februarie 2013, COSMOTE România sărbătorește Ziua Siguranței pe Internet 2013 pentru al cincilea an consecutiv.

Comunicat COSMOTE 05.02.2013
COSMOTE România sărbătorește Ziua Siguranței pe Internet 2013 pentru al cincilea an consecutiv

Pe 13 februarie 2013, COSMOTE România lansează COSMOTE My Tab, prima tabletă sub brand propriu.

Comunicat COSMOTE 13.02.2013
COSMOTE România lansează COSMOTE My Tab, prima tabletă sub brand propriu

Pe 18 februarie 2013, COSMOTE România pregătește lansarea rețelei 4G LTE.

Comunicat COSMOTE 18.02.2013
COSMOTE România pășește către noua era a comunicării , dominată de tehnologia 4G

Pe 21 februarie 2013, COSMOTE România lansează COSMOTE My mini Tab.

Comunicat COSMOTE 21.02.2013
COSMOTE My mini Tab, mai mică și mai la îndemână

Pe 26 februarie 2013, COSMOTE România lansează un nou sistem de reîncărcare online pentru utilizatorii prepaid.

Comunicat COSMOTE 26.02.2013
COSMOTE România lansează un nou sistem de reîncărcare online pentru utilizatorii prepaid

Pe 12 martie 2013, Nikolai Beckers devine noul CEO al COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE Romania 12.03.2013
Nikolai Beckers, noul CEO al COSMOTE România

Pe 12 martie 2013, COSMOTE lansează CONNECT GO, cartela preplătită de Internet ce oferă extra-opțiuni cu navigare online nelimitată.

Comunicat COSMOTE 12.03.2013
COSMOTE lansează CONNECT GO, cartela preplătită de Internet ce oferă extra-opțiuni cu navigare online nelimitată

Pe 22 martie 2013, COSMOTE România continuă provocarea Ora Pământului, prin intermediul programelor sale de mediu.

Comunicat COSMOTE 22.03.2013
COSMOTE România continuă provocarea Ora Pământului, prin intermediul programelor sale de mediu

Pe 25 martie 2013, COSMOTE România anunță că va oferi 40.000 de euro ONG-urilor implicate în îngrijirea copiilor, prin campania ”Mesaje de iubire”.

Comunicat COSMOTE 25.03.2013
Cu ajutorul clienților săi, COSMOTE România va oferi până la 40.000 euro ONG-urilor implicate în îngrijirea copiilor, prin campania ”Mesaje de iubire”

Pe 26 martie 2013, COSMOTE România lansează abonamentele All Free.

Comunicat COSMOTE 26.03.2013
COSMOTE România lansează abonamentele All Free

Pe 10 aprilie 2013, COSMOTE lansează ”Mireo Navigation powered by COSMOTE”, aplicația care ghidează utilizatorii către destinația dorită.

Comunicat COSMOTE 10.04.2013
”Mireo Navigation powered by COSMOTE”, aplicația care ghidează utilizatorii către destinația dorită

Pe 15 aprilie 2013, COSMOTE România anunță că oferă comunicare de înaltă calitate prin HD Voice.

Comunicat COSMOTE 15.04.2013
COSMOTE România oferă comunicare de înaltă calitate prin HD Voice

Pe 29 aprilie 2013, COSMOTE România lansează comercial serviciile 4G.

Comunicat COSMOTE 29.04.2013
COSMOTE România lansează comercial serviciile 4G

Pe 30 aprilie 2013, COSMOTE lansează spotul TV Profesoara, pentru promovarea abonamentului COSMOTE No Limit.

Comunicat COSMOTE 30.04.2013
Profesoara – cel mai nou spot TV de la COSMOTE România transformă cuvintele în povești cu abonamentul COSMOTE No Limit

Tot din 30 aprilie 2013, COSMOTE România oferă mai multe beneficii pentru planul tarifar No Limit.

Comunicat COSMOTE No Limit 30.04.2013
Mai multe beneficii pentru planul tarifar No Limit

Pe 9 mai 2013, au fost selectați câștigătorii ediției Mesaje de iubire din 2013 COSMOTE România anunță cele 8 ONG-uri vor primi în total aproximativ 40.000 euro în cadrul campaniei ”Mesaje de iubire”.

Comunicat COSMOTE 09.05.2013
Au fost selectați câștigătorii ediției Mesaje de iubire din acest an COSMOTE România anunță cele 8 ONG-uri vor primi în total aproximativ 40.000 euro în cadrul campaniei ”Mesaje de iubire”

Din 22 mai 2013, roamingul în Croația este la tarife UE pentru clienții COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE 22.05.2013
Tarife roaming UE disponibile acum în Croația pentru clienții COSMOTE România

Pe 27 mai 2013, COSMOTE lansează un nou plan tarifar nelimitat – No Limit Avantaj.

Comunicat COSMOTE 27.05.2013
COSMOTE lansează un nou plan tarifar nelimitat – No Limit Avantaj

Pe 28 mai 2013, COSMOTE România reduce tarifele de roaming.

Comunicat COSMOTE 28.05.2013
Tarife de roaming mai mici la COSMOTE România

Pe 31 mai 2013, este lansat ”Tărâmul Basmelor powered by COSMOTE”.

Comunicat COSMOTE 31.05.2013
Pășește în ”Tărâmul Basmelor powered by COSMOTE”

Pe 3 iunie 2013, COSMOTE România lansează o nouă ofertă cu reduceri la abonamente sau minute naționale extra.

Comunicat COSMOTE 03.06.2013
Reduceri la abonamente sau minute naționale extra – cea mai nouă ofertă la COSMOTE România

Pe 17 iunie 2013, sunt lansate noi oferte de comunicare nelimitată pentru clienții prepaid ai COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 17.06.2013
Noi oferte de comunicare nelimitată pentru clienții prepaid ai COSMOTE

Pe 26 iunie 2013, COSMOTE creează o experiență mobilă și de divertisment de top, prin oferta MTV Mobile.

Comunicat COSMOTE 26.06.2013
COSMOTE creează o experiență mobilă și de divertisment de top, prin oferta MTV Mobile

Pe 27 iunie 2013, operatorul anunță că programul intern Green Office continuă să implice angajații COSMOTE în protecția mediului, pentru al șaselea an la rând.

Comunicat COSMOTE 27.06.2013
Programul intern Green Office continuă să implice angajații COSMOTE în protecția mediului, pentru al șaselea an la rând

Pe 1 iulie 2013, în exclusivitate pe piața din România, COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop.

Comunicat COSMOTE 01.07.2013
În exclusivitate pe piața din România, COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop

Pe 02 iulie 2013, Romtelecom și COSMOTE România anunță numiri comune în funcțiile de conducere.

Comunicat Romtelecom COSMOTE 02.07.2013
Numiri în cadrul Romtelecom și COSMOTE România

Pe 4 iulie 2013, COSMOTE România lansează noi planuri tarifare pentru segmentul business.

Comunicat COSMOTE 04.07.2013
COSMOTE România lansează noi planuri tarifare pentru segmentul business

Pe 2 septembrie 2013, COSMOTE România lansează noi oferte de internet mobil.

Comunicat COSMOTE 02.09.2013
COSMOTE România remodelează portofoliul de internet mobil

De pe 5 septembrie 2013, clienții COSMOTE își pot plăti facturile prin aplicația mobilPay MasterCard Mobile.

Comunicat COSMOTE 05.09.2013
Clienții COSMOTE își pot plăti facturile prin aplicația mobilPay MasterCard Mobile

Pe 16 septembrie 2013, COSMOTE România anunță că pentru al patrulea an la rând că susține tinerii studenți prin programul Bursele COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 16.09.2013
Pentru al patrulea an la rând, COSMOTE România susține tinerii studenți prin programul Bursele COSMOTE

Pe 19 septembrie 2013, COSMOTE lansează un nou portofoliu de abonamente.

Comunicat COSMOTE 19.09.2013
COSMOTE lansează un nou portofoliu de abonamente, pornind într-o călătorie de transformare

Pe 24 septembrie 2013, au loc alte numiri comune în cadrul Romtelecom și COSMOTE România.

Comunicat Romtelecom COSMOTE 24.09.2013
Numiri comune în Romtelecom și COSMOTE România

Pe 26 septembrie 2013, COSMOTE lansează campania ”Adevărata valoare stă în lucrurile simple”.

Comunicat COSMOTE 26.09.2013
COSMOTE lansează campania ”Adevărata valoare stă în lucrurile simple”

Pe 8 octombrie 2013, este lansată o nouă aplicație de taxi, ”Taxiplon” powered by COSMOTE

Comunicat COSMOTE 08.10.2013
”Taxiplon” powered by COSMOTE – o nouă aplicație pentru comenzile de taxi

Pe 9 octombrie 2013, COSMOTE România anunță că și-a extins acoperirea 4G în București și că serviciul este disponibil și pe telefoanele mobile.

Comunicat COSMOTE 09.10.2013
COSMOTE România extinde acoperirea 4G în București, oferind serviciul este disponibil și pe telefoanele mobile

De pe 11 octombrie 2013, noile smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile în premieră la COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE 11.10.2013
Noile smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile în premieră la COSMOTE România

Pe 23 octombrie 2013, COSMOTE România lansează primul smartphone cu procesor Quad Core sub brand propriu din România: COSMOTE Xplore.

Comunicat COSMOTE 23.10.2013
COSMOTE Xplore. primul smartphone cu procesor Quad Core sub brand propriu din România

Tot pe 23 octombrie 2013, Romtelecom și COSMOTE România anunță că oferă în exclusivitate servicii telecom celor de la Bancpost.

Comunicat Romtelecom si COSMOTE Romania 23.10.2013
Comunicat Romtelecom si COSMOTE Romania 23.10.2013

Pe 24 octombrie 2013, COSMOTE oferă în exclusivitate HTC Desire 500, un nou smartphone dual SIM.

Comunicat COSMOTE 24.10.2013
COSMOTE oferă în exclusivitate HTC Desire 500, un nou smartphone dual SIM

Pe 20 noiembrie 2013, Romtelecom și COSMOTE România anunță 9000 de copaci plantați de voluntarii din cadrul celor 2 companii.

Comunicat Romtelecom COSMOTE Romania 20.11.2013
9000 de copaci plantați de voluntarii Romtelecom și COSMOTE Romania

Pe 21 noiembrie 2013, Bursele COSMOTE își anunță a patra generație de câștigători.

Comunicat COSMOTE 21.11.2013
Bursele COSMOTE își anunță a patra generație de câștigători

Pe 27 noiembrie 2013, COSMOTE lansează oferta promoțională de Crăciun pentru clienții prepay.

Comunicat COSMOTE 27.11.2013
Dublează magia Crăciunului din acest an cu ofertele speciale de la COSMOTE

Pe 28 noiembrie 2013, COSMOTE România oferă în exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp.

Comunicat COSMOTE 28.11.2013
COSMOTE România oferă în exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp

Pe 29 noiembrie 2013, COSMOTE își completează portofoliul de smartphone-uri sub brand propriu cu noul COSMOTE Smart Xceed.

Comunicat COSMOTE 29.11.2013
COSMOTE își completează portofoliul de smartphone-uri sub brand propriu cu noul COSMOTE Smart Xceed

2014

Pe 15 ianuarie 2014, sunt anunțate două noi certificări pentru grupul de companii Cosmote România.

Comunicat COSMOTE 15.01.2014
Două noi certificări pentru grupul de companii Cosmote România

Pe 21 ianuarie 2014, Deutsche Telekom lansează un parteneriat revoluționar cu Evernote pe 12 piețe europene.

Comunicat COSMOTE 21.01.2014
Deutsche Telekom lansează un parteneriat revoluționar cu Evernote pe 12 piețe europene

Pe 27 februarie 2014, COSMOTE lansează un nou portofoliu prepaid cu trafic nelimitat în WhatsApp.

Comunicat COSMOTE 27.02.2014
Cu noul portofoliu prepaid de la COSMOTE, share-uieșiti dincolo de granițe, indiferent de rețea

Pe 25 martie 2014, COSMOTE România își relansează website-ul.

Comunicat COSMOTE 25.03.2014
COSMOTE România își relansează website-ul

Pe 3 aprilie 2014, COSMOTE România anunță extinderea rețelei 4G, ca parte a focusului strategic pe dezvoltarea infrastructurii.

Comunicat COSMOTE 03.04.2014
COSMOTE România extinde rețeaua 4G, ca parte a focusului strategic pe dezvoltarea infrastructurii

Pe 7 aprilie 2014, sunt anunțate mai multe beneficii disponibile pentru clienții prepaid ai COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE 07.04.2014
Mai multe beneficii disponibile pentru clienții prepaid ai COSMOTE România

Pe 8 aprilie 2014, COSMOTE România anunță oferta de Paști.

Comunicat COSMOTE 08.04.2014
Iepurașul de Paști aduce clienților COSMOTE România mai multe beneficii și reduceri

De pe 11 aprilie 2014, Samsung Galaxy S5 este disponibil la prețuri imbatabile la COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE 11.04.2014
Samsung Galaxy S5 este disponibil la prețuri imbatabile la COSMOTE România

Din 14 aprilie 2014, cel mai nou model HTC One (M8) este disponibil în portofoliul COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE 14.04.2014
Cel mai nou model HTC One (M8), disponibil în portofoliul COSMOTE România

Pe 28 aprilie 2014, COSMOTE România extinde portofoliul prepaid Connect Mobile.

Comunicat COSMOTE 28.04.2014
COSMOTE România extinde portofoliul prepaid Connect Mobile

Pe 6 mai 2014, COSMOTE România este primul operator care introduce în portofoliul său Nokia X Dual SIM, lansat la Mobile World Congress.

Comunicat COSMOTE 06.05.2014
COSMOTE România, primul operator care introduce în portofoliul său Nokia X Dual SIM, lansat la Mobile World Congress

Pe 20 mai 2014, clienții Cartelei MTV Mobile primesc mai mult trafic de date cu noua extraopțiune MTV 7x.

Comunicat COSMOTE 20.05.2014
Clienții Cartelei MTV Mobile primesc mai mult trafic de date cu noua extraopțiune MTV 7x

Din 28 mai 2014, HTC Desire 310 Dual SIM este un nou smartphone disponibil exclusiv în portofoliul COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 28.05.2014
HTC Desire 310 Dual SIM, un nou smartphone disponibil exclusiv în portofoliul COSMOTE

Pe 29 mai 2014, COSMOTE România reduce tarifele de roaming.

Comunicat COSMOTE 29.05.2014
Vorbește mai mult cu noile tarife de roaming disponibile la COSMOTE România

De pe 30 mai 2014, se pregătește procesul de rebanding Telekom.

Comunicat COSMOTE Romtelecom 30.05.2014
România se pregătește pentru ”T”

Pe 3 iunie 2014, Romtelecom și COSMOTE România te cheamă să te implici pentru binele comunității.

Comunicat COSMOTE Romtelecom 03.06.2014
Romtelecom și COSMOTE România te cheamă să te implici pentru binele comunității

Pe 5 iunie 2014, cu ocazia Zilei Mediului, angajații Romtelecom și COSMOTE România contribuie la menținerea unui spațiu de muncă sustenabil.

Comunicat COSMOTE Romtelecom 05.06.2014
Cu ocazia Zilei Mediului, angajații Romtelecom și COSMOTE România contribuie la menținerea unui spațiu de muncă sustenabil

De pe 18 iunie 2014, este disponibilă o nouă aplicație pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia: Onefootball powered by COSMOTE

Comunicat COSMOTE 18.06.2014
O nouă aplicație pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia: Onefootball powered by COSMOTE

Din 23 iunie 2014, COSMOTE România este parte a campaniei europene ”Travel & Surf” derulată de Deutsche Telekom.

Comunicat COSMOTE 23.06.2014
COSMOTE România este parte a campaniei europene ”Travel & Surf” derulată de Deutsche Telekom

De pe 30 iunie 2014, se oferă trafic de date netarifat în cadrul aplicației joyn powered by COSMOTE.

Comunicat COSMOTE 30.06.2014
Evoluția comunicării – Trafic de date netarifat în cadrul aplicației joyn powered by COSMOTE

Pe 30 iunie 2014, educația este în topul priorităților pe platforma de responsabilitate socială a Romtelecom și COSMOTE România.

Comunicat COSMOTE Romtelecom 30.06.2014
Educația, în topul priorităților pe platforma de responsabilitate socială a Romtelecom și COSMOTE România

Pe 13 septembrie 2014, Telekom se lansează oficial pe piața din România.

Comunicat Telekom 12.09.2014
Telekom se lansează oficial pe piața din România

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *