You are currently viewing BlackBerry va lansa anul viitor un telefon 5G cu tastatură QWERTY
BlackBerry 5G Smartphones

BlackBerry va lansa anul viitor un telefon 5G cu tastatură QWERTY

Cu toții ținem minte celebrele telefoane cu tastatură QWERTY de la BlackBerry.

În ultima perioada nu s-a mai auzit prea mult de compania canadiană, în ceea ce privesc telefoanele.

Cu toate că la sfârșitul acestei luni parteneriatul dintre BlackBerry și TCL se încheie, compania a semnat un nou parteneriat cu FIH Mobile, ce se află sub umbrela Foxconn.

FIH Mobile urmează să lanseze începând de anul viitor telefoane cu tastatură QWERTY și sistem de operare Android sub brandul BlackBerry.

BlackBerry nu este prima companie ce își ”vinde” licența de producție de telefoane unui terț, în 2018 Nokia a vândut dreptul de producere de telefoane cu sigla Nokia, celor de la HMD Global, detalii aici

Mai mult decât atât, zilele trecute, compania a anunțat că anul viitor va lansa noi telefoane cu tastatură fizică, Android și 5G.

”Suntem încântați de faptul că clienții noștrii se vor bucura de un nivel de securitate ridicat (la standard business și guvernamental) pe noile telefoane 5G BlackBerry”

a declarat John Chen, CEO BlackBerry

”Cu intrarea rapidă a 5G-ului pe piață, și cu nevoia de schimbare rapidă a dispozitivelor mobile și implementarea de aplicații îmbunătățite pentru productivitate, livrarea de produse ale căror securitate este dovedită, precum telefoanele 5G BlackBerry, către companii, guvern și diverse instituții este o misiune critică.

a declarat Jack Gold, President and Principal Analyst of J. Gold Associates

Prin această mișcare, cei de la BlackBerry vor să ”ciupească o parte din cota de piață a celor de la Apple, care în curând vor lansa primul lor telefon 5G, detalii aici

Lasă un răspuns