Noile laptopuri Yoga de la Lenovo

Lenovo a lansat noua gamă de laptopuri Yoga, creată pentru vizionare de filme, ascultat muzică sau creere de conținut, oferind o experiență multimedia completă.

Pe lângă performanță, vă veți bucura de funcții speciale precum Alexa, optimizarea autonomiei bateriei, încărcare rapidă și Wi-Fi 6.

Lenovo Yoga Slim 7i

Lenovo Yoga Slim 7i

Laptopul Yoga Slim 7i, deși este mic este foarte performant, fiind o alegere bună pentru cei care vor să se bucure de divertisment de calitate pe un ecran QHD fără margini și cu o clapetă metalică.

Laptopul va fi disponibil din luna noiembrie.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro

Lenovo Yoga Slim 7i Pro

Laptopul de 14” Yoga Slim 7i Pro este conceput pentru divertisment și multitasking, el vine cu 32 GB RAM LPDDR4X și cu un display cu unghi mare de vizibilitate ce oferă culori vii, rată de împrospătare de 90 Hz și un aspect ratio de 16:10.

Laptopul va fi disponibil din luna noiembrie.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro

Lenovo Yoga Slim 7

Laptopul Yoga Slim 7 Pro vine cu procesor AMD Ryzen 4000 și funcții precum Windows Hello, o cameră cu infraroșu, tastatură iluminată și un touchpad cu până la 33% mai mare.

Procesorul AMD Ryzen 9 4900H aduce o viteză crescută și performanță îmbunătățită, având un consum de energie de 2 ori mai mic față de generația anterioară.

Laptopul va fi disponibil spre sfârșitul lunii curente.

Lenovo Yoga 7i

Lenovo Yoga 7i

Laptopul 2-în-1 Yoga 7i are margini rotunjite și vine cu două diagonale de ecran Full HD cu unghi mare de vizibilitate, de 14”, respectiv 15.6”.

De asemenea, modelul include 2 porturi de mare viteză Intel Thunderbolt 4, până la 16 GB RAM și SSD de 1 TB pe PCIe M.2.

Laptopul va fi disponibil din luna noiembrie.

Lenovo Yoga 6

Lenovo Yoga 6

Laptopul 2-în-1 Yoga 6 are un procesor AMD Ryzen 7 4700U, ce include un GPU AMD Radeon, iar ecranul permite o rotire la 360 de grade

Laptopul va fi disponibil din luna octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *