You are currently viewing Microsoft a lansat Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 și Surface Earbuds
Surface Go 2 Surface Book 3 Surface Headphones 2 and Surface Earbuds

Microsoft a lansat Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 și Surface Earbuds

Modul în care lucrăm, comunicăm și învățăm este într-o continuă schimbare. Dispozitivele noastre au devenit o fereastră către lume – biroul nostru, școala noastră și spațiul nostru social.

În această perioadă, tot mai multă lume folosește calculatoare cu Windows. Conform statisticilor Microsoft, peste 4 trilioane de minute sunt petrecute pe dispozitivele cu Windows 10 în fiecare lună, cu 75% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Nu este vorba numai de ecrane mai mari sau tastaturi mai bune, ci este vorba despre versatilitatea dispozitivelor pe care rulează software-ul , jocurile, muzica și filmele care ne plac, și care au încorporate cameră și microfon pentru a ne ajuta să comunicăm cu cei dragi.

Pentru asta au fost create calculatoarele cu Windows și pentru asta a fost creată gama de dispozitive Surface.

Noile Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds împreună cu accesorile acestora au fost create pentru a te ajuta să îți termini treaba de oriunde te-ai afla.

Între timp acest concept a căpătat o cu totul altă semnificație. Avioanele, cafenelele și birourile au fost înlocuite de masa din bucătărie și de biroul de acasă, dar nevoia de dispozitive care să ne ajute să fim productivi și conectați nu a fost niciodată mai mare.

De la disponibilitatea pentru toată lumea a aplicației Microsoft Teams la evoluția Office 365, misiunea companiei din Redmond este de a se asigura că toată lumea și toate companiile au soluțiile necesare pentru a rămâne conectate și a fi productive.

Pe măsură ce gama de dispozitive Surface se mărește, scopul companiei este de a crea un produs Surface pentru fiecare persoană, pentru fiecare stil de lucru și pentru fiecare locație, de la portabilitate până la cele mai performante.

Microsoft a anunțat în acestă săptămână 4 noi produse și accesorii noi din gama Surface:

  • Surface Go 2 ușor și cu un design portabil este un dispozitiv perfect atât pentru familie cât și pentru companie
  • Surface Book 3 este cel mai performant laptop al companiei creat pentru cei care au nevoie de performanțele unui desktop oriunde s-ar afla.
  • Experiența Surface este completată de Surface Headphones 2 și Surface Earbuds ce vă ajută să rămâneți cu oamenii și conținutul care contează.
  • Surface Dock 2 și Microsoft USB-C Travel Hub vă ajută să creați cel mai bun workstation oriunde v-ați afla.

Surface Go 2

Surface Go a fost creat pentru a oferi o soluție 2-în-1 accesibilă în gama de produse Surface.

Designul compact, versatilitatea ecranului cu touch, tastatura, și conectivitatea 4G+ au determinat organizații precum: Law School Admissions Council, Renault/F1 și National Healthcare Services din Marea Britanie, Blue Springs School District din Missouri și Prefectura Aichi din Japonia.

Surface Go 2 păstrează design-ul subțire și ușor, însă oferă un ecran PixelSense mai mare, de 10.5”, o autonomie a bateriei mult mai bună și va fi cu 64% mai rapid decât prima generație Intel® Core™ M de generația a 8-a.

Surface Go 2 vine cu Studio Mics, soluția cu două microfoane a Microsoft, pentru a mări claritatea vocii și a reduce zgomotul de fond în videoconferințele de pe Teams și cu o cameră frontală de 5 MP pentru o imagine clară în condiții de lumină slabă.

Cu noua aplicație Camera pentru camera principală vei putea scana mai ușor documente, fie pentru a partaja notițe într-o conferință, fie pentru a preda temele.

Alături de Surface Pen, Surface Go 2 permite studenților ce învață de acasă și angajaților care lucrează de acasă să deseneze diagrame, să scrie ecuații matematice sau să marcheze documente.

Vă veți putea personaliza noul Surface Go cu huse și accesorii cu o varietate mare de culori: Platinum, Black, Poppy Red și Ice Blue.

Surface Go 2 va avea un preț de pornire de 399 $ și va fi disponibil începând cu 12 mai.

Surface Go 2

Surface Book 3

Când a fost conceput primul Surface Book, scopul Microsoft a fost de a oferi oamenilor: puterea unui desktop, versatilitatea unei tablete și libertatea unui laptop subțire și ușor într-un singur dispozitiv.

Dezvoltatorii de software, creatorii de conținut dar și gamerii se bazează pe Surface Book pentru prelucrări în aplicații de la Adobe sau Autodesk sau pentru a juca pe PC titluri disponibile pe Xbox Game Pass sau Steam.

Specificații tehnice

Surface Book 3 este cel mai performant laptop al companiei, fiind cu până la 50% mai performant decât Surface Book 2 și având o autonomie a bateriei de până la 17.5 ore.

Surface Book 3 are un ecran high-DPI PixelSense, ce poate avea 13” sau 15”, un mouse ce oferă o precizie mare și o tastatură confortabilă.

În ceea ce privesc componentele, noul laptop vine cu:

  • procesor Intel Core de generația a 10-a
  • placă video dedicată NVIDIA® GeForce GTX™ sau Quadro RTX™ 3000
  • până la 32 GB RAM
  • cel mai rapid SSD oferit de Microsoft până acum

Surface Book 3 va avea un preț de pornire de 1599$ și va fi disponibil începând cu 21 mai.

Surface Headphones 2

Surface Headphones 2

În ziua de azi a îți pune căștile pe urechi este echivalentul cu a închide ușile biroului și a te concentra pe ceea ce ai de făcut în orice condiții.

La circa un an jumătate de la lansarea primelor căști Surface, Microsoft lansează cea de-a doua generație.

Noua generație de căști Surface Headphones 2 este făcută să alunece peste urechi și să te înconjoare cu un sunet de calitate și include 13 nivele de control al zgomotului ambiental.

Au fost îmbunătățite calitatea sunetului și autonomia bateriei, putând astfel oferi până la 20 de ore de sunet clar.

Prețul căștilor Surface Headphones 2 este de 249$ și vor fi disponibile începând cu 12 mai.

Surface Earbuds

Surface Earbuds

Pentru cei care nu vor să se izoleze complet de lume – cum ar fi atunci când asculți muzică în timp ce alergi sau răspunzi la telefon în timp ce pregătești masa.

Suface Earbuds sunt foarte confortabile și se fixează bine pe ureche.

Au un control, intuitiv, cu touch, astfel că poți răspunde la telefon sau schimba melodia fără să mai scoți telefonul din buzunar.

Surface Earbuds au un preț de 199$ și vor fi disponibile începând cu 12 mai.

Surface Dock 2

Surface Dock 2

Posibilitatea de a conecta mai multe monitoare, accesorii dar și spațiu de stocare extern este vital pentru a crește productivitatea.

Surface Dock 2 este un dispozitiv mic ce te ajută să faci exact asta.

De asemenea, Microsoft USB-C Travel Hub îți oferă și mai multe posibilități de a te conecta la rețele, monitoare și accesorii USB-C.

Prețul lui Surface Dock 2 este de 259.99$, în timp ce Microsoft USB-C Travel Hub are un preț de 99.99$

Ambele produse vor începe să fie livrate către clienți spre sfârșitul lunii.

Lasă un răspuns