You are currently viewing Xiaomi lansează în România Xiaomi Pad 5 și noi produse AIoT
Xiaomi Pad 5 Cosmic Gray 8

Xiaomi lansează în România Xiaomi Pad 5 și noi produse AIoT

Xiaomi a lansat în România noua sa tabletă, Xiaomi Pad 5, Mi 2K Gaming Monitor 27’’, precum și două produse AIoT de top care vor extinde oferta de dispozitive inteligente pentru locuință și din segmentul wearable și Redmi Buds 3 Pro. Toate aceste produse reprezintă pentru utlizatorii din România noi variante inteligente de a-și face viața de-acasă mai confortabilă.

Ce vom găsi în articol?

Prețuri și disponibilitate

Xiaomi Pad 5 va fi disponibil în România în varianta de stocare 6GB+128GB și cu două opțiuni de culoare: Cosmic Gray și Pearl White, cu un preț recomandat de vânzare de 1.799 lei, în rețeaua partenerilor autorizați. Pentru comenzile înregistrate în perioada 7-9 octombrie 2021, cumpărătorii vor putea achiziționa Xiaomi Pad 5 la prețul special de 1.499 lei.

Mi 2K Gaming Monitor 27’’ va avea un preț recomandat de vânzare de 2,199.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

Căștile Redmi Buds 3 Pro vor fi disponibile la un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei.

Xiaomi Pad 5: Joacă-te cu spor, lucrează inteligent

Xiaomi Pad 5 este un produs versatil atât pentru serviciu sau școală, cât și pentru divertisment, cu specificații premium. Dotat cu un display WQHD+ de 11 inci și o rată de refresh de 120Hz, cu suport pentru Dolby Vision®, Xiaomi Pad 5 aduce conținutul la viață prin imagini elaborate și culori mai calde și naturale pline de detalii. De asemenea, oferă o acustică imersivă datorită difuzoarelor quad cu tehnologie Dolby Atmos®.

Xiaomi Pad 5 are și specificații care vor spori productivitatea. Se pot scana documente prin folosirea camerei de 13MP, care mai apoi pot fi trimise ușor către colegii de birou sau de clasă. Pentru o experiență a scrisului naturală, Xiaomi Smart Pen cântărește doar 12.2g, are 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune și o rată de răspuns la atingere de 240Hz. Pentru a asigura toate cerințele studiului, muncii, divertismentului și altor activități conexe, Xiaomi Pad 5 este echipat cu un procesor de mare performanță Qualcomm® Snapdragon™ 860 construit pe 7nm, ce asigură viteze de până la 2.96Ghz. Și pentru ca utilizatorii să rămână tot timpul conectați, Xiaomi Pad 5 este dotat cu o baterie cu o capacitate de 8,720mAh (typ).

Mi 2K Gaming Monitor 27’’: Un nou produs pentru gameri

Xiaomi a lansat pe piața din România și un produs pe care gamerii îl vor iubi. Noul Mi 2K Gaming Monitor 27’’ prezintă cu acuratețe fiecare detaliu datorită rezoluției 2560 x 1440 QHD și a ratei înalte și fluide de refresh de 165Hz. Acestea vor fi pe placul oricărui gamer și chiar îi vor aduce avantaje în timpul jocurilor. De asemenea, Mi 2K Gaming Monitor 27’’ este certificat VESA Display™ 400 și are 95% din gama de culori DCI-P3. Astfel, display-ul are culori strălucitoare și vibrante și redă elemente grafice incredibile ale jocurilor și chiar conținut vizual avansat.   

Redmi Buds 3 Pro: Companionul perfect din timpul deplasărilor

Redmi Buds 3 Pro asigură o experiență imersivă a sunetului prin ANC hibrid și moduri transparency. De asemenea, Redmi Buds 3 Pro au Bluetooth 5.2 pentru o conectivitate stabilă dual-device, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot schimba fără efort dispozitivul, spre exemplu atunci când urmăresc un film pe laptop și sunt apelați pe smartphone, fără a mai fi nevoie să își reconecteze dispozitivele. 

Atunci când utilizatorii se deplasează, Redmi Buds 3 Pro le asigură 6 ore de folosire doar a căștilor sau pot ajunge la 28 de ore a timpului de playback, în momentul în care sunt încărcate în cutie. La o încărcare de doar 10 minute în cutie, utilizatorii beneficiază de 3 ore de playback de muzică. În plus, Redmi Buds 3 Pro sunt compatibile și cu încărcarea wireless.

Lasă un răspuns