You are currently viewing Xiaomi lansează în România gama de telefoane Xiaomi MI 11T
Xiaomi 11T Pro

Xiaomi lansează în România gama de telefoane Xiaomi MI 11T

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi lansarea pe piața din România a trei noi telefoane inteligente în familia Xiaomi 11 – Xiaomi 11T Pro și Xiaomi 11T – concepute pentru a le oferi un boost de creativitate utilizatorilor de smartphone-uri – dar și stilatul model Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Xiaomi revoluționează în continuare fotografia și videografia pe telefoanele inteligente prin introducerea unei serii de specificații video “Cinemagice” pentru Xiaomi 11T Pro și Xiaomi 11T.

În același timp, modelul ultra-slim și extrem de ușor, Xiaomi 11 Lite 5G NE, li se potrivește perfect utilizatorilor care sunt în căutarea unui telefon stilat ce include cele mai performante funcții pentru a-i ajuta să fie creativi.

Preț și disponibilitate în România

Xiaomi 11T Pro – în varianta 8GB+128GB va avea un preț recomandat de vânzare de 2,999.00 lei, iar modelul cu 8GB+256GB de 3,199.00 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

Xiaomi 11T – în varianta 8GB +128GB va avea un preț recomandat de vânzare de 2,499.00 lei. În varianta 8GB+256GB prețul recomandat de vânzare va fi de 2,699.00 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

Modelele Xiaomi 11T Pro și Xiaomi 11T beneficiază și de o super ofertă de lansare: pentru precomenzile plasate la partenerii autorizați până pe 21 octombrie, cumpărătorii vor primi un gift box Xiaomi.

În plus, Xiaomi 11T Pro și Xiaomi 11T au și 6 luni garanție pentru ecran, iar în cazul în care display-ul se strică, acesta va fi înlocuit gratuit. Promoția se aplică doar pentru telefoanele achiziționate în termen de 30 de zile de la data oficială de vânzare locală (în perioada 22 octombrie – 21 noiembrie 2021).

Xiaomi 11 Lite 5G NE – în varianta 6GB+128GB are un preț recomandat de vânzare de 1,799.00 lei, iar în varianta 8GB+128GB va fi disponibil cu prețul recomandat de vânzare de 1,999.00 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

Xiaomi 11T Pro: Cel mai nou flagship pentru filmări în stilul Cinemagic ce oferă performanțe fenomenale

Xiaomi 11T Pro este primul smartphone al companiei cu tehnologia dezvoltată intern, Xiaomi HyperCharge de 120W, introdus la nivel global. Această tehnologie de top din întreaga industrie va asigura o încărcare de 100% în doar 17 minute* și le va oferi creatorilor de conținut mai mult timp pentru a se concentra asupra pasiunilor lor, fără să-și mai facă griji în privința bateriei. Dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888, Xiaomi 11T Pro asigură puterea necesară pentru a propulsa o multitudine de specificații AI.

Xiaomi 11T Pro vine și cu un setup triplu de camere performante, cu un senzor principal profesional de 108MP cu unghi larg, cameră telemacro 2x și lentile ultra-wide de 120°. În plus, telefonul asigură capabilități computerizate impresionante pentru filmare, prin modurile AI Cinema, înregistrarea 8K și tehnologia HDR10+, care le permit utilizatorilor să surprindă conținut cu aceeași tehnologie inteligentă ISO ce se regăsește și pe camerele digitale.   Xiaomi 11T Pro este echipat cu un ecran evaluat cu calificativul A+ de DisplayMate. Este un AMOLED FHD+ plat de 6.67”, cu o rată de refresh de 120Hz, cu tehnologiile TrueColor, Dolby Vision și HDR 10+ care afișează peste un milliard de culori, are o strălucire maximă de 1000 de niți, oferă o rată de răspuns la atingere de 480Hz și este protejat de cea mai rezistentă protecție a momentului – Corning® Gorilla® Glass Victus™. Xiaomi 11T Pro aduce în plus și tehnologia audio imersivă Dolby Atmos®, dar și difuzoare duale dedicate, SOUND BY Harman Kardon. Toate acestea oferă o experiență de ascultare de top, indiferent de tipul de conținut redat, fie că este vorba despre muzică, filme, podcast-uri sau jocuri

Xiaomi 11T: telefonul Cinemagic de top pentru creatorii de conținut

Xiaomi 11T continuă misiunea companiei de a le aduce specificațiile Cinemagice tuturor și oferă o cameră triplă de înaltă rezoluție, precum și o suită de îmbunătățiri AI care să le dea un boost de creativitate și productivitate utilizatorilor.  

Aceștia se vor bucura de fotografii incredibile prin folosirea setup-ului de camere al Xiaomi 11T, format din camera principală wide de 108MP, ce asigură o rezoluție înaltă, camera ultra-wide de 120° și camera telemacro 2X. Acest telefon inteligent dispune și de modurile AI cinema, care îi vor ajuta pe utilizatori să obțină efecte cinematice. Sunetele sunt și ele aduse la viață într-un mod cinematic prin funcția Audio Zoom.

Display-ul AMOLED plat de 6.67’’ cu rată de refresh de 120 Hz al lui Xiaomi 11T are de asemenea tehnologie HDR 10+ și oferă o claritate de cristal, peste un miliard de culori, funcții de protejare a ochilor și o rată de răspuns extrem de rapidă, de până la 480Hz.

Indiferent dacă utilizatorii filmeză sau își editeză propriul conținut, Xiaomi 11T le va fi alături pe parcursul întregii zile, mulțumită puternicului procesor MediaTek Dimensity 1200-Ultra, a bateriei de 5,000mAh și a încărcării turbo prin fir la 67W, ce asigură încărcarea la 100% în doar 36 de minute. Atât Xiaomi 11T, cât și Xiaomi 11T Pro vor fi disponibile în variantele de culoare: Meteorite Gray, Moonlight White și Celestial Blue.

Xiaomi 11 Lite 5G NE: performanțe la nivel flagship într-un telefon subțire și foarte ușor

Xiaomi 11 Lite 5G NE este foarte subțire și ușor: doar 6.81mm și 158g. Design-ul este accentuat de grosimea de numai 1.88mm a ramei superioare și inferioare a ecranului, dar și de cele patru variante de culori stilate: Truffle Black, Bubblegum Blue, Peach Pink și Snowflake White.

Ecranul AMOLED DotDisplay de 6.55’’, cu suport 10-bit TrueColor și Dolby Vision oferă imagini de calitate vii, culori vibrante, o strălucire și un contrast incredibile, dar și detalii umitoare. Xiaomi 11 Lite 5G NE duce mai departe tradiția camerelor din familia Xiaomi 11 și este dotat cu o cameră principală de 64MP, o cameră ultra-wide de 8MP și una telemacro de 5MP.

De asemenea, are disponibile toate modurile AI, inclusiv One-Click AI cinema, filtrele video cinematice și un nou mod Vlog.  Dotat cu procesorul Qualcomm® SnapdragonTM 778G 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE valorifică puterea 5G pentru experiențe zilnice îmbunătățite. Dispozitivul este echipat cu o baterie de 4,250mAh și se încarcă rapid la 33W

Lasă un răspuns