You are currently viewing Microsoft riscă să bușească și Windows Server prin programul Windows Insider
windows server logo

Microsoft riscă să bușească și Windows Server prin programul Windows Insider

După ce nu cu mult timp în urmă, Microsoft, a stricat tot ce se putea strica cu buildul 16212 ,  utilizatorilor de Windows 10 înscriși în programul Windows Insider, acum trec la următorul nivel.

Începând din această vară și clienții din segmentul business, care dețin o licență Windows Server 2016, vor putea să se înscrie în programul Windows Insider pentru a primii versiuni de evaluare ale sistemului de operare.

Sub  sloganul ”furnizării constante a inovației cu Windows Server” într-un sistem semi-anual de actualizări și al promisiunii de a avea acces la funcții noi pentru aplicații specifice precum și pentru baze de date, se ascunde riscul ca cei înscriși în acest program să fie victime ale unui haos similar cu cel petrecut recent cu buildul 16212.

Nu știu câte companii vor fi dispuse să își asume riscul de a își compromite datele de dragul acestui program.

Ce trebuie să faci ca să ai acces la o vesiune de test a Windows Server?

Dacă totuși există companii care vor să facă asta, trebuie să urmeze pașii de mai jos:

– Să se înregistreze în Windows Insider Program.
– Vor avea nevoie de un calculator cu Windows 10 înscris în programul Windows Insider pentru a putea oferii feedback prin aplicația Feedback Hub.
– Și nu în ultimul rând să urmărească blogul Windows Server pentru a afla data exactă când versiunile de evaluare Windows Server vor fi disponibile (în cursul acestei veri).

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns