You are currently viewing Un nou zvon Surface Phone
microsoft surface phone

Un nou zvon Surface Phone

Din ce în ce mai des, în ultima perioadă apar noi zvonuri despre mult așteptatul telefon de la Microsoft.

Produsele din gama Surface (de la tablete, la laptopuri, de la 2 in 1, la All-in-One-ul Surface Studio)  , au un succes răsunător, fiind la mare cerere.

De asemenea, varianta pentru PC a celui mai recent sistem de operare al Microsoft, are o rată de adopție uriașă, Windows 10 ajungând să fie instalat pe peste 500 milioane de calculatoare la doar 2 ani de la lansare.

Nu același lucru se poate spune despre varianta pentru mobil a Windows 10, a cărui viitor este incert și funcții importante neimplementate. Segmentul de piață a Windows 10 Mobile fiind aproape 0.

În ceea ce privește strategia adoptată de Microsoft pentru divizia de produse mobile, de a avea produse complet diferite față de concurență, este reconfirmată atât de zvonul, venit de această dată, de la Ryan Gavin, general manager al segmentului Microsoft Surface, cât și de ultimele brevete primite de Microsoft.

O discuție, pe care ar fi auzit-o Ryan Gavin, între CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, Panos Panay , creatorul produselor Surface, și alte persoane importante din interiorul Microsoft, dezvăluie intenția de a lansa un ”fel de smartphone” care ”nu se va asemăna cu ceea ce știm acum că înseamnă un telefon”, lucru confirmat recent și de Satya Nadella.

Surface Phone ar putea fie să se deschidă ca o carte cu ajutorul unei balamale între două porțiuni de ecran, fie să aibă un ecran dublu. Acestea fiind câteva din brevetele primite de Microsoft recent.

În concluzie, succesul răsunător al produselor din gama Surface, împreună cu eșecul răsunător al diviziei mobile au dus la întârzierea apariției Surface Phone.

Lasă un răspuns