You are currently viewing Se pot pune popriri pe conturile Revolut
Revolut

Se pot pune popriri pe conturile Revolut

ANAF are acces la toate datele conturilor Revolut, după ce compania britanică a devenit oficial instituție bancară care oferă servicii pe teritoriul României.

”Orice firmă poate avea la o bancă un cont în care să intre tranzacțiile, să zicem, entităților acelor companii astfel încât lichiditatea să fie gestionată individual pentru întregul grup.”

Adrian Codirlaşu – vicepreşedinte CFA România

”În aceste două decizii, care nu sunt definitive, s-a dovedit că nu diferă cu nimic raportul juridic între debitor şi bancă. El este supus popririi. Este contul lor, deschis de Revolut, în calitate de mandatar.”

Ionuţ Sandu – executor judecătoresc

„La acest moment, Revolut Bank UAB poate transmite informații în vederea îndeplinirii obligațiilor declarative, în condițiile legii. De asemenea, ANAF poate solicita, în condițiile legii, informații despre rulajele și/sau soldurile conturilor deschise de clienții instituției menționate”

a transmis ANAF.

„Revolut este o instituție financiară care activează în România și cooperează pe deplin cu autoritățile de reglementare și autoritățile statului în privința reducerii fraudelor, a evaziunii fiscale și a prevenirii spălării banilor. (…) Tocmai prin prisma acestor elemente de reglementare, considerăm că Revolut nu este expus la utilizări iresponsabile mai mult decât orice altă instituție financiară reglementată în Europa”

a transmis Departamentul de Comunicare al Revolut

Lasă un răspuns