Revolut Payments devine Revolut Bank

Revolut a anunțat încă de acum două luni schimbările ce urmează să fie operate din luna iulie pentru clienții săi din România care folosesc serviciile Revolut Payments UAB.

Clienţii Revolut România au fost anunțați, în urmă cu aproximativ două luni, că Payments UAB urmează să fuzioneze cu Bank UAB.

Ce s-a schimbat ca urmare a fuziunii?

Înainte de fuziune, anumite servicii erau oferite de Revolut Payments UAB. Începând cu 1 iulie 2022, acestea sunt oferite de Revolut Bank UAB. Pentru a afla mai multe despre ce entitate a furnizat fiecare serviciu, consultă această secțiune.

În ceea ce-i privește pe clienții Revolut Payments UAB, contul tău deschis la această entitate a fost transferat la Revolut Bank UAB și a devenit cont curent. Fondurile din contul tău curent sunt acum sub protecția Schemei de asigurări pentru depozite.

Pentru clienții Revolut Bank UAB, nu există nicio schimbare, cu excepția Termenilor și condițiilor.

Nu există schimbări nici în experiența din aplicație. Toate detaliile contului tău rămân neschimbate.

În legătură cu datele tale personale, nu există modificări. Datele tale personale sunt în continuare stocate în SEE și sunt protejate de RGPD. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți politica privind confidențialitatea specifică entității noastre din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *