You are currently viewing Samsung W20 5G – telefonul pliabil ce va fi lansat în China
Samsung W20 5G

Samsung W20 5G – telefonul pliabil ce va fi lansat în China

Se pare că Microsoft a reușit în 2017 să lanseze un trend în lumea telefoanelor mobile cu un produs ce nici până în prezent nu a fost lansat.

Amânarea la ”infinit” a telefonului Surface Phone, combinată cu schițele prototipului telefonului ce au început să circule încă din 2017, au permis unor producători ca ZTE, Huawei, Samsung și chiar și Motorola să fure startul.

A început o adevărată întrecere între producătorii de telefoane mobile, pentru cine lansează primul telefon mobil cu ecran pliabil.

De la ZTE Axon M și Huawei Mate 20 X, la noile Motorola Razr 2019 și LG V50 5G telefoanele cu 2 ecrane au fost lansate pe bandă rulantă.

Recent și Microsoft a ieșit din amorțeală și au anunțat o ediție specială de Windows 10 pentru dispozitivele cu 2 ecrane.

Prima tentativă de lansare a Galaxy Fold, primul telefon cu ecran pliabil de la Samsung, s-a terminat cu o amânare…

Operatorul de telefonie mobilă China Telecom a invitat presa pe data de 19 noiembrie în Wuhan la evenimentul de lansare a lui Samsung W20 5G.

Ce vom găsi în articol?

Design

Din imaginea de prezentare oferită de China Telecom, ne putem da seama că telefonul va dispune de o cameră triplă, iar butoanele de volum și power, precum și senzorul de amprentă se află pe laterala dreaptă a telefonului.

Luna trecută Samsung a publicat un clip de prezentare a unui nou design de telefon pliabil pe orizontală.

Acest design încă nu este încă gata pentru a fi lansat pe piață de către companie.

Specificații

Momentan nu există specificații oficiale pentru noul Samsung W20 5G, însă conform zvonurilor, acest telefon ar urma să fie varianta 5G lui Galaxy Fold.

Procesorul cu care va veni Samsung W20 5G ar puta fi Exynos 990 ce are modem 5G încorporat.

Lasă un răspuns