You are currently viewing Peste 2 milioane de numere de mobil portate în rețeaua Digi.Mobil
DIGI pentru familia ta

Peste 2 milioane de numere de mobil portate în rețeaua Digi.Mobil

Cu peste 2,033 milioane numere portate, rețeaua de telefonie mobilă Digi este principala destinație de portare a numerelor de telefonie mobilă, de la înființarea serviciului de portabilitate în 2008 până la 31 ianuarie 2020.

În aceeași perioadă, Digi Tel, serviciul de telefonie fixă al operatorului, a atras prin portare peste 258.000 de numere.

Rețeaua Digi.Mobil a depășit pragul de 2 milioane de numere de telefonie mobilă portate, din octombrie 2008, când a fost lansat serviciul în România, până la 31 ianuarie 2020, potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM/ portabilitate.ro).

Cu 2.033.468 numere de telefonie mobilă portate, rețeaua Digi.Mobil se menține ca principală destinație de portare pe segmentul comunicațiilor electronice mobile în România.

În aceeași perioadă, rețeaua fixă a atras peste 258.000 de numere, Digi fiind, de asemenea, operatorul preferat pentru portare de utilizatorii acestor servicii.

În total, 2.291.536 de numere de telefonie fixă și mobilă au venit prin portare în rețeaua Digi, în cei peste 11 ani de existență ai serviciului de portabilitate, conform datelor prezentate de autoritatea de reglementare.

În plus, luna ianuarie 2020 a marcat un nou record al ultimelor 24 de luni pentru Digi Mobil, cu 36.048 de numere de telefonie mobilă portate.

Digi | RCS & RDS s-a menținut ca lider la portabilitatea globală (numere de telefonie fixă și mobilă portate), cu 37.922 numere portate, reprezentând 44% din totalul portărilor înregistrate de serviciul ANCOM, în prima lună a anului.

Digi.Mobil și Digi.Tel au înregistrat o creștere a atractivității față de prima lună a anului 2018, atrăgând cu 48% mai multe numere de telefonie fixă și mobilă în ianuarie 2020 decât în ianuarie 2018 și cu 14 % mai multe numere decât în aceeași perioadă a anului anterior (33.355 numere portate în rețeaua fixă și mobilă).

Digi Mobil este serviciul de telefonie și date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS & RDS.

Liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS & RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa.

Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii.

În iunie 2019, a lansat serviciile comerciale în rețeaua Digi Mobil 5G Smart, iar rețeaua se află în plină dezvoltare în mai multe localități din țară (București, Brașov, Bușteni, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Mamaia, Oradea, Poiana Brașov, Predeal, Timișoara, Sibiu și Ploiești).

Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile.

Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

Lasă un răspuns