Orange, Vodafone și Telekom Mobile reduc valabilitatea extraopțiunilor de roaming

Operatorii de telefonie mobilă au început să reducă valabilitatea extraopțiunilor prepay cu acces în roaming.

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a început să-şi notifice clienţii cu cartele preplătite că va reduce perioada în care unele extraopţiuni sunt valabile de la 30 de zile la 21 de zile, un exemplu fiind extraopţiunea cu un cost de 12 euro.

“Din 09.02.2023, opţiunea de 12 euro credit cu roaming SEE va fi valabilă 21 de zile”, conform unei notificări transmise de Orange către clienţii cu cartele preplătite. Compania menţionează în mesaj că perioada de valabilitate poate rămâne de 30 de zile, cu condiţia ca utilizatorii să activeze din cont reactivarea lunară automată a extraopţiunii cu costul menţionat.

orange luna de 21 de zile roaming
orange luna de 21 de zile roaming

Mişcarea făcută de Orange o urmează pe cea deja făcută de Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, prin care extraopţiunile cu roaming inclus nu mai sunt valabile 30 de zile ci 21 de zile.

vodafone 21 zile roaming
vodafone 21 zile roaming

Pe de altă parte, Telekom Mobile, numărul patru pe piaţa de telefonie mobilă, are în ofertă o extraopţiune valabilă în roaming în spaţiul european, cu un cost de 12 euro pe lună, care este valabilă 28 de zile, dar compania avertizează că aceasta se poate activa doar până la data de 15 februarie 2023.

telekom roaming
telekom roaming

DIGI.Mobil nu oferă acces în roaming clienților prepay, ci doar abonaților, dar nu pe baza unei opțiuni ci prin cost suplimentar, pentru țările din afara UE și SEE.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Constantin spune:

    Oricum Telekom are cele mai bune contracte de Roaming, cu operatorii performanti. Din punctul meu de vedere nici nu m ar mai interesa oferta Orange sau Vodafone in roaming dupa o asa schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *