You are currently viewing Orange Love – oferta detaliată
Orange Love

Orange Love – oferta detaliată

Pentru că am probleme cu serviciile DIGI.Mobil și am oportunitatea de a rezilia fără costuri serviciile DIGI datorită scumpirilor anunțate recent m-am gândit să cer o ofertă detaliată din partea concurenței.

În primul rând, vreau să menționez că nu scumpirile serviciilor DIGI m-au determinat să i-au în calcul schimbarea operatorului, ci problemele de semnal atât pe mobil cât și pe Wi-Fi, precum și grila TV.

În ceea ce privește operatorul la care doresc să trec, am exclus din start UPC, pentru că nu vreau să mă întorc 10 ani în trecut, prin trecerea de la fibră optică la coaxial și la un upload de doar 25 Mbps.

Iau în calcul Telekom și Orange (care folosește tot infrastrutura Telekom).

Că tot veni vorba de infrastructură,este amuzant cum până și bătrânul Telekom a trecut de mult la fibră optică, iar UPC a rămas la infrastructura obosită de coaxial.

Oferta Orange Love

Așadar, am completat formularul de contact de pe site și am așteptat să fiu contactat de un consultant pentru a îmi oferi detalii cu privire la oferta Orange Love.

Ziua următoare am fost sunat să mi se prezente oferta:

Internet prin fibră optică de la Orange

Abonamentul Orange Home Net 1000 costă 11 euro pe lună și include Router Wi-Fi și televiziune prin cablu.

Viteza internetului prin fibră de la Orange:

 • Viteză maximă de download/upload:
  970 Mbps/490 Mbps
 • Viteză medie de download/upload:
  570 Mbps/400 Mbps
 • Viteză minimă de download/upload:
  10 Mbps/10 Mbps

Televiziune prin Cablu de la Orange

Abonamentul Global HD care include 128 de canale din care 33 HD și 72 sunt disponibile în platforma Orange TV GO este inclus în abonamentul de internet.

Carduri CI+ de la Orange

Primul Card CI+ este oferit în custodie, iar pentru următoarele se plătește o chirie de 1,5 euro / bucată.

Extraopțiuni TV

Pachetul MaxPack cu HBO GO inclus costă 5 euro / lună

Telefonie Fixă de la Orange

Știu, mă număr printre acele persoane care nu vrea să renunțe la telefonia fixă și care și-a recuperat numărul vechi de Romtelecom.

Serviciul de telefonie fixă nu este inclus în pachet și costă 1,25 euro / lună

În banii aceștia nu primești decât 100 minute Orange și 100 minute naționale, cam puțin după părerea mea la câte minute oferă DIGI la acest tip de abonament.

Promoții și perioadă contractuală

Promoțional se oferă 50% reducere la abonamentul de internet și televiziune în primele 6 luni de contract.

Totodată, se oferă pachetul HBO + HBO GO gratuit în primele 6 luni de contract, după care se poate activa pachetul MaxPack.

Cei care doresc și telefonie mobilă de la Orange, pot alege abonamentul Orange Me Start 8 la care primesc o reducere lunară de 2 euro și 8 GB de trafic de internet.

Dacă iau 2 sau mai multe abonamente de telefonie mobilă primesc 100 GB de internet bonus lunar pe care îl pot folosi la comun membrii familiei.

Perioada contractuală este de 2 ani, iar toate prețurile includ TVA.

This Post Has One Comment

 1. NONA

  Prea multe televiziuni locale!!! Ar trebui mai multe televiziuni cu documentare. Canalele Tv de documentare sunt prea putine. Cultura generala este foarte importanta pentru toate categoriile de oameni.

Lasă un răspuns