You are currently viewing Microsoft pregătește un CPU proprietar pentru Surface
microsoft surface laptop surface pro 6 surface headphones

Microsoft pregătește un CPU proprietar pentru Surface

Microsoft a lansat ultima generație de tablete Surface cu procesoare Qualcomm rebrenduite în Micosoft SQ1 și SQ2, ce sunt optimizate pentru platforma Windows.

După ce rivalii de la Apple și-au lansat propriile procesoare și Google pregătește propriul procesor, a venit rândul Microsoft să dezvolte propriul procesor dedicat dispozitivelor Surface.

Conform profilului LinkedIn, Microsoft este în căutarea unui șef pentru divizia de procesoare.

Se pare însă că ambițiile Microsoft, așa cum se întâmplă cu Apple, Google și alte companii în ultima vreme, este să își producă propriile cipuri, pe care să le integreze în dispozitivele Surface. Compania caută acum un șef pentru divizia de procesoare, conform LinkedIn.

„Ești pasionat de construirea de dispozitive și tehnologii cool? Echipa Surface luminează experiențele Microsoft cu noua generație de dispozitive. O parte fundamentală a strategiei noastre este aducerea productivității și mobilității împreună prin dispozitive care permit noi experiențe – ajutarea oamenilor și organizațiilor să își deblocheze creativitatea, pasiunea și potențialul.”

Lasă un răspuns