You are currently viewing Microsoft lansează Surface Laptop Go, noi accesorii și noutăți pentru Surface Pro X
Surface Laptop Go and Surface Pro X

Microsoft lansează Surface Laptop Go, noi accesorii și noutăți pentru Surface Pro X

Gama de produse Surface se extinde, clienții putând precomanda începând de astăzi noul Surface Laptop Go.

Microsoft își extinde gama de produse Surface cu noul Surface Laptop Go și o versiune nouă a Surface Pro X, astfel încât să existe câte un produs Surface pentru nevoile fiecăruia.

Surface Laptop Go

Noul Surface Laptop Go aduce toate funcțiile îndrăgite de către utilizatorii laptopurilor Surface într-un design mai mic și mai accesibil.

Cu un preț începând de la 549.99$, Surface Laptop Go oferă echilibrul perfect între stil, performanță și autonomie în cel mai ușor și accesibil laptop Surface de până acum.

Are un ecran PixelSense de 12.4” cu touch, un trackpad de înaltă precizie și o tastatură cu taste de 1.3 mm pentru o experiență de tastare confortabilă.

Laptopul vine în 3 variante de finisaje metalice ușoare și durabile: Ice Blue, Sandstone and Platinum.

Pentru o logare rapidă și sigură, anumite modele Surface Laptop Go au senzor de amprentă pe butonul de pornire, cu funcția One Touch sign-in prin Windows Hello.

Funcția One Touch sign-in, oferă de asemenea acces rapid și securizat la fișierele Vault din OneDrive.

Surface Laptop Go vine echipat cu un procesor Quad-Core Intel Core i5 de generația a 10-a, până la 16 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, fiecare configurație fiind optimizată pentru performanță și autonomie de până la 13 ore, plus Fast Charge.

Fie că înveți sau lucrezi, e posibil să ai nevoie de camera web și microfon. Surface Laptop Go are o cameră 720p HD încorporată și Studio Mics, astfel încât colegii de muncă sau de clasă să te vadă și să te audă mai clar.

Difuzoarele Omnisonic cu Dolby Audio oferă un sunet de calitate atât în apeluri video, vizionarea de filme sau ascultarea de muzică.

În ceea ce privește conectivitatea, există atât porturi USB-A cât și USB-C, o mufă audio jack și conectorul Surface.

Surface Pro X

Pentru cei care au nevoie să fie conectați și vor versatilitatea unui 2-în-1 cu un ecran edge-to-edge, Microsoft vine cu noutăți pentru Surface Pro X, ce includ îmbunătățirea performanțelor și un finisaj de platină.

Surface Pro X a fost introdus în luna octombrie a anlui trecut pentru a redefinii dispozitivele ultra-ușoare 2-în-1.

Parteneriatul cu cei de la Qualcomm a ajutat la producerea unui chip customizat pentru PC-uri performante ce beneficiază de inovațiile aduse arhitecturii mobile de-a lungul generațiilor.

Astăzi Surface Pro X este și mai bun, cu o nouă configurație ce include noua generație de procesoare custom Microsoft SQ 2 și un nou finisaj de platină, autonomie mai bună și performanță îmbunătățită pe toate Surface Pro X.

Prețul de pornire este de 1499.99$. Sunt disponibile 3 noi culori pentru tastatură: Platinum, Ice Blue și Poppy Red. Sistemele au același spațiu de stocare și încărcare wireless pentru Surface Slim Pen.

Surface Pro X oferă cea mai bună experiență web prin aplicații și servicii precum Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify, oferind în același timp suport pentru aplicațiile Windows existente precum Google Chrome, Firefox și Whatsapp.

De asemenea, partenerii încep să adopte noul Windows 10 pe ARM, beneficiind de avantajele puterii și performanțelor procesoarelor Microsoft SQ 1 și SQ 2 pentru a oferii noi experiențe clienților Surface Pro X.

Autonomia lui Surface Pro X este de până la 15 ore.

Acesta suportă conectivitate Gigabit LTE.

Noi accesorii Microsoft și Surface

Noua gamă de accesorii cuprinde:

  • Microsoft Designer Compact Keyboard
  • Microsoft Number Pad
  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter
  • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse
  • Microsoft Modern Mobile Mouse

Disponibilitate

Noile Surface Laptop Go și configurații Surface Pro X sunt disponibile la precomandă începând de astăzi în magazinele Microsoft selectate și pe microsoft.com, urmând să fie disponibile, la scară largă, pentru cumpărare începând cu 13 octombrie.

Pentru a răspunde mai bine cererii la nivel global, produsele Surface vor fi disponibile pe 11 noi piețe din Europa, în: Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovacia și Slovenia.

Lasă un răspuns