Microsoft lansează Windows 365

Circulă de ceva timp zvonuri cum că Microsoft are de gând să ofere sistemul de operare Windows pe baza unui abonament, asemănător Microoft 365 lansat anul trecut, detalii aici.

Deși Microsoft a anunțat în urmă cu doar câteva ore noul Windows 365, vreau să vă asigur că licențierea sistemului de operare Windows nu va fi pe baza unui abonament lunar sau anual, precum Microsoft 365 sau Xbox Game Pass.

Microsoft a anunțat pe 24 iunie noul Windows 11, detalii aici, însă acesta este gratuit pentru toți cei care dețin o licență de Windows 7, 8, 8.1 sau 10, detalii aici.

Ce este Windows 365?

Așadar, am stabilit ce NU este Windows 365, dar ce este Windows 365?

Windows 365 vă va permite să redați în siguranță în flux experiența Windows, inclusiv aplicații, conținut și setări, din mediul cloud Microsoft pe orice dispozitiv.

Windows hibrid pentru o lume hibridă

Windows 365 combină puterea și securitatea mediului cloud cu versatilitatea și simplitatea unui PC pentru a ajuta echipele și organizațiile să fie mai agile și mai productive.

”Din punctul nostru de vedere, simplitatea serviciului Windows 365 este uimitoare. Gestionarea și securitatea acesteia au multe aspecte pozitive. Este mult mai ușor pentru noi, ca echipă, să gestionăm dispozitivele, deoarece știm unde se află și de unde se conectează.”

Martin Joy, Guvernul Nunavut

Serviciul Windows 365, ce va fi disponibil din 2 august, va permite utilizatorilor să ruleze sistemul de operare Windows, împreună cu toate aplicațiile sale pe sisteme virtuale în cloud, pentru care să aloce până la 512 GB spațiu de stocare și 16 GB RAM și pe care să le poată accesa de pe orice dispozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *