You are currently viewing Noul Microsoft 365 este disponibil începând de ieri
office365 box

Noul Microsoft 365 este disponibil începând de ieri

Microsoft Office 365 și-a schimbat ieri oficial numele în Microsoft 365.

Microsoft a anunțat în urmă cu câteva săptămâni noile abonamente Microsoft 365 Personal and Family.

De la anunțul noilor abonamente și până astăzi, când au fost lansate, cei de la Microsoft, au urmărit modul creativ în care au fost folosite aplicațiile Office în această perioadă în contextul izolării sociale, iată câteva dintre acestea:

Lecții de pian prin Skype
Antrenamente de acasă
Profesori ce folosesc Microsoft Teams pentru a citii povești elevilor

Pe măsură ce lumea se adaptează la noul stil de viață, Microsoft sprijină această schimbare prin noile funcții gratuite și premium oferite de Microsoft 365.

Iată 10 metode prin care Microsoft te poate ajuta pe tine și pe familia ta să îți îmbunătățești acest nou stil de viață:

Ține legătura cu prietenii și cei dragi prin Skype

Cu noua funcție Meet Now, vei putea face gratuit videoconferințe pe Skype cu până la 50 de persoane.

Devin-o un scriitor mai bun

Disponibil ca o extensie pentru Microsoft Edge și Google Chrome, Microsoft Editor îți oferă asistență atunci când publici o poveste pe Facebook, scrii un email profesorului copilului tău sau postezi pe Twitter.

Descoperă resurse pentru familia, job-ul și școala ta

Sunt disponibile mii de template-uri gratuite și premium, în aplicațiile Word, Excel și PowerPoint, multe dintre care sunt relevante în contextul actual.

Pentru copiii care învață de acasă există template-urile Home Learning.

Pentru cei care caută activități împreună cu familia, există template-urile Family Activity.

Nu în ultimul rând, pentru cei care lucrează de acasă sau sunt în căutarea unui nou loc de muncă, există Presentation și Resume and Cover Letter.

Funcția Play My Emails din Outlook

După cum îi spune și numele, noua funcție, permite citirii mailurilor cu voce tare, permițându-ți astfel să faci alte activități precum a pregăti masa sau a îți plimba câinele în timp ce îți ”citești” mailurile.

Ține evidența a ceea ce ai de făcut

Cu aplicația Microsoft To-Do, poți crea o listă de cumpărături pe care o poți partaja cu partenerul/partenera, poți face o listă cu ce au copiii de făcut înainte de a se putea juca pe Xbox sau poți partaja setul de exerciții fizice cu prietenii.

Creează prezentări ce ies în evidență

PowerPoint Designer îți dă acces la peste 8000 de imagini, 175 de videouri, 300 de fonturi și 2800 de iconițe pentru a creea cele mai bune prezentări.

Fi un prezentator de succes

Cu ajutorul inteligenței artificiale din Presenter Coach ce îți analizează tonul și îți oferă sugestii de gramatică și frazare îți vei îmbunătății discursurile.

Acces la fișierele importante prin OneDrive

Spațiul de stocare din cloud de 1TB, îți va permite acces rapid la pozele și documentele importante de oriunde și pe orice dispozitiv.

Suport tehnic gratuit

Cu abonamentul Microsoft 365 ai suport gratuit prin chat sau telefonic la toate problemele ce apărea în Windows 10 și în suita de aplicații Microsoft 365.

Învață, creează și administrează

Cu abonamentele Microsoft 365 Personal sau Family ai acces la aplicații și servicii ale partenerilor, ca Adobe, Headspace,TeamSnap, Bark, Experian și Blinkist prin oferte gratuite sau promoții.

Lasă un răspuns