You are currently viewing Microsoft lansează prima versiune de testare a Office 2024 LTSC
office365

Microsoft lansează prima versiune de testare a Office 2024 LTSC

Luna trecută, Microsoft a declarat că va anunța următoarea versiune a Office LTSC în aprilie. Și acum că suntem deja la jumătatea lunii aprilie, gigantul software s-a ținut de cuvânt introducând disponibilitatea previzualizării comerciale a Office LTSC 2024.

Office Long-Term Servicing Channel (LTSC) este diferită de licența Office obișnuită și, desigur, de Microsoft 365, în multe privințe.

Office LTSC este cel mai potrivit pentru organizațiile și companiile care nu doresc modificări introduse în mod regulat prin actualizări. Și, deoarece nu primește atât de multe actualizări ca Microsoft 365 și Office-ul obișnuit și nu oferă funcții noi pe perioada de suport extinsă, șansele ca fluxurile de lucru ale companiilor să fie perturbate sunt mult mai mici.

Office LTSC 2024 nu diferă de niciuna dintre versiunile sale anterioare în acele aspecte de bază. Cu toate acestea, după cum a afirmat Microsoft, cel mai recent Office LTSC are toate funcțiile versiunilor anterioare Office, dar mai bune. Asta pentru că, pe lângă aceste capabilități, are un subset de noi caracteristici deja disponibile în aplicațiile Microsoft 365 pentru întreprindere, deși Microsoft nu a evidențiat niciuna dintre acestea. Cu toate acestea, cu siguranță, nu obțineți Microsoft Copilot sau alte capabilități de colaborare bazate pe cloud în cel mai nou Office LTSC. În ceea ce privește produsele disponibile ca parte a programului de previzualizare, mai jos este lista acestora:

  • Microsoft Office LTSC Professional Plus 2024 (include Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote și Access).
  • Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2024 (include Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote).
  • Microsoft Project Professional 2024.
  • Microsoft Visio Professional 2024.

Office LTSC 2024 este disponibil pe Windows și Mac, iar un ghid de instalare a fost publicat de Microsoft aici.

Lasă un răspuns