You are currently viewing Meta va lansa abonamente pentru platformele de socializare Facebook și Instagram
Social media logos

Meta va lansa abonamente pentru platformele de socializare Facebook și Instagram

Meta Platforms Inc. a anunțat că va introduce, de luna viitoare, o opțiune de abonament fără reclame pentru persoanele care folosesc Facebook sau Instagram în Europa.

Prețul acestui serviciu va fi de 9,99 euro pentru utilizatorii web și de 12,99 euro pentru cei care folosesc dispozitive iOS și Android.

Începând cu luna noiembrie, utilizatorii vor putea alege să continue să folosească Facebook sau Instagram gratuit, cu reclame, sau să plătească pentru a nu mai vedea reclame.

Începând cu 1 martie 2024, pentru conturi suplimentare se va aplica o taxă suplimentară de 6 euro pe lună pentru versiunea web și de 8 euro pe lună pentru telefon.

Activitatea principală a Meta s-a axat mult timp pe oferirea de servicii gratuite de rețele sociale utilizatorilor și pe vânzarea de publicitate companiilor care doresc să ajungă la acest public.

În același timp, Meta crede „întrun internet susținut de publicitate” care oferă utilizatorilor produse și servicii personalizate, permițând în același timp întreprinderilor mici să ajungă la potențialii clienți.

„Respectăm spiritul și scopul acestor reglementări europene în evoluție și ne angajăm să le respectăm”

a declarat Meta

Lasă un răspuns