Lista neoficială de telefoane compatibile cu serviciile VoLTE, VoWiFi și 5G a DIGI.Mobil

Pe lângă listele oficiale de telefoane compatibile cu serviciile VoLTE și VoWiFi ale DIGI.Mobil, precum și cea a telefoanelor 5G compatibile, făcute pe baza telefoanelor comercializate de DIGI.Mobil și pentru care se activează serviciile pe SIM, mai există o mulțime de telefoane pe care serviciile mai sus menționate pur și simpu funcționează.

Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a folosi serviciile VoLTE, VoWiFi și 5G ale DIGI.Mobil pe telefoane nesuportate oficial?

Pentru a folosi serviciile VoLTE, VoWiFi și 5G ale DIGI.Mobil pe telefoane nesuportate oficial trebuie îndeplinite 2 condiții:
1. În primul rând trebuie să folosiți un SIM DIGI.Mobil pe care anterior au fost activate serviciile. Operatorul nu va activa pe un SIM nou aceste servicii dacă acesta nu este folosit într-un telefon suportat oficial
2. Telefonul trebuie să fie actualizat la ultima versiune de Android (preferabil minim versiunea 12) și la fel ca în cazul telefoanelor suportate oficial, să fi fost achiziționat din România.

Lista neoficială de telefoane compatibile cu serviciile VoLTE, VoWiFi și 5G

În primul rând, vreau să menționez faptul că în lista de telefoane ce o voi prezenta mai jos, se află doar telefoanele pe care am testat personal serviciile și pentru care am dovezi că serviciile merg.

În al doilea rând, dacă dintr-un motiv sau altul SIM-ul trebuie înlocuit, așa cum am menționat mai sus, serviciile NU se vor reactiva pe noul SIM.

De asemenea, există posibilitatea ca după o îndelungă utilizare a unui telefon nesuportat oficial, în special serviciul 5G, poate fi dezactivat, cel puțin așa era la început.

Huawei

Motorola

OnePlus

POCO

  • POCO F2 Pro
  • POCO F3 Pro

Realme

Sony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *