Lenovo Flex 5G PC este disponibil de astăzi în America

Pentru a sprijini adopția în masă a conexiunilor ultra-rapide și cu latență mică, Lenovo a încheiat un parteneriat cu operatorii Verizon, EE, Sunrise și CMCC. Acești operatori de telefonie mobilă și-au propus să transforme conectivitatea 5G pe PC-uri în realitate.

Această colaborare este continuarea lansării lui Lenovo Yoga 5G la începutul acestui an.

Laptopul vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G ce asigură o conectivitate 5G de până la 10 ori mai mare decât rețeaua 4G

Când o conexiune Wi-Fi securizată și stabilă nu este disponibilă, intervine conexiunea 5G, ce asigură o conectivitate rapidă și sigură, pentru streaming, videoconferințe, gaming sau transfer de fișiere.

Autonomia bateriei asigură până la 24 de ore de funcționare.

Laptopul Lenovo Yoga 5G/Flex 5G va beneficia de acoperire 5G în rețelele din SUA și pe anumite piețe din Europa și China.

Începând de astăzi, 18 iunie, poți cumpăra laptopul Lenovo Yoga 5G/Flex 5G, în America online de pe site-ul Verizon la prețul de 1399,99 $ și beneficiezi de 1 an de abonament gratuit Microsoft 365.

Ulterior, laptopul Lenovo Yoga 5G va fi disponibil pe site-ul Lenovo în anumite regiuni, În rețeaua EE din Anglia, Sunrise din Elveția și CMCC din China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *