CES 2020: Lenovo lansează primul laptop cu 5G

Ultimele anunțuri făcute de cei de la Lenovo au fost foarte importante: compania prezentând primul calculator cu 5G din lume, precum și un laptop ediție limitată în parteneriat cu Ducati.

Lenovo Yoga 5G

Lenovo Yoga 5G

Lenovo Yoga 5G este primul calculator din lume cu 5G, ceea ce înseamnă că suportă atât spectrul înalt de peste 30 Ghz (millimeter wave full-band), cât și spectrul sub-6GHz.

Astfel, calculatorul poate oferi conectivitate ultrarapidă, latență mică și o lățime mai mare de bandă.

Poți descărca fișiere mari aproape instantaneu sau să faci streaming la rezoluție mare chiar și în zonele aglomerate precum aeroporturile folosind rețelele 5G.

Acest laptop 2-în-1 a fost prezentat prima oară la COMPUTEX și este primul calculator cu procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G.

Lenovo Yoga 5G cântărește doar 1,3 Kg.

De asemenea, laptopul vine cu nu mai puțin de 9 antene încorporate pentru ca utilizatorii să se bucure de cel mai bun semnal.

Lenovo Yoga Slim 7

Lenovo Yoga Slim 7

Laptopul premium Lenovo Yoga Slim 7 vine în două variante, cu ecran de 14, respectiv 15” și Windows 10 preinstalat.

Laptop-ul folosește în exclusivitate funcția Lenovo Q-Control Intelligent Cooling care folosește inteligență artivicială (AI) pentru a optimiza viața bateriei cu până la 20%.

Procesorul de pe Lenovo Yoga 7 este un Intel Core i7 de generația a 10-a cu grafică Intel Iris Plus.

Laptopul permite și hands-free login și auto-logoff folosind camera cu infraroșu și Windows Hello.

Lenovo Ducati 5

Lenovo Ducati 5

În urmă cu 2 ani, Lenovo și-a adus tehnologia pe pista de curse, devenind partener Ducati.

Brandul Lenovo poate fi văzut pe motocicletele de curse Ducati și pe uniformele MotoGP, dar și pe laptopul ediție limiată Lenovo Ducati 5.

“Acest laptop arată special, ca și cum ar fi fost făcut la comandă. Fiind produs în doar 12000 de exemplare, acesta este special creat pentru adevărații fani Ducati. Ne alocăm mult timp, în a analiza ce elemente estetice rezonează cu fanii ambelor branduri Lenovo și Ducati – pentru a crea un design ce contopește cele 2 branduri.”

afirmă Brian Leonard vicepreședinte al departamentului de design Lenovo

Lasă un comentariu