Huawei lansează alternative la produse Google şi Microsoft

Odată cu lansarea seriei Mate 40, cei de la Huawei au lansat și soluțiile Petal Maps și Huawei Docs și a extins serviciul Petal Search.

Petal Search este o alternativă la Google Search, ce are la bază motorul de căutare francez Qwant.

Petal Search este acum disponibil în peste 170 de ţări şi regiuni şi suportă peste 50 de limbi. Oferă funcţia de căutare de informaţii pe web în 20 de categorii, de la aplicaţii la ştiri, video-uri, imagini, shopping, zboruri cu avionul şi afaceri locale. Rezultatele căutărilor apar sub formă de Cards şi nu link-uri. Există şi căutare vizuală şi vocală.

Alternativa la Google Maps este Petal Maps, care oferă servicii de poziţionare şi orientare, dar şi hărţi imersive. Puteţi căuta restaurante, monumente, puncte de interes, companii. Oferă şi ghidaj spre o destinaţie, dar şi o listă de locuri favorite, în peste 140 de ţări şi regiuni.

Mai suportă şi informaţii despre transportul în comun în timp real în marile oraşe. Oferă navigare turn by turn atât în 2D, cât şi 3D şi îţi permite să faci zoom in şi out, dar şi să vezi harta de sus.

Huawei Docs este soluția la pachetul Microsoft Office și Google Docs, ce suportă peste 50 de formaturi, inclusiv DOC, PPT şi PDF, precum şi sincronizare în timp real via cloud şi suport multi user. Acesta va fi disponibil în curând în peste 100 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *