Primele imagini reale cu HUAWEI Mate 40 Pro și RS

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a noii generații de telefoane Huawei, apar pe internet primele imagini reale cu Mate 40 Pro și Mate 40 RS.

Huawei va prezenta oficial noua sa serie de smartphone-uri high-end: Mate 40, ce include modelele: Mate 40, 40 Lite, Mate 40 Pro și Mate 40 RS.

Aceste modele vor fi lansate în cantități limitate, din cauza lipsei de stocuri de componente, Huawei fiind în imposibilitate de a produce noi procesoare Kirin, dar și de a cumpăra de la parteneri, detalii aici

Huawei Mate 40 RS este un nou model ultra-premium ce va avea acel spate cu un decupaj pentru cameră în formă octogonală, formă ce este confirmată și de către un producător de accesorii.

În fotografiile de presă de mai jos, Mate 40 Pro pare să fie un dispozitiv foarte diferit, ce are camerele încadrate într-un cerc, în timp ce Mate 40 RS va găzdui cinci camere în modulul său de formă mai „ciudată”.

Specificațiile modelelor Mate 40

În ceea ce privesc specificațiile noii serii Mate 40 acestea sunt de top.

Avem un ecran de 6,76” cu rezoluție non-standard de 2.772 x 1.344 pixeli pentru Mate 40 Pro, cu o cameră selfie de 13 megapixeli și un senzor 3D pentru recunoaștere facială, ce vor fi găzduite într-un decupaj în formă de pastilă în colțul ecranului.

Telefonul va avea la bază procesorul Kirin 9000 proprietar, ultimul de acest gen de la Huawei și primul al companiei pe 5nm. Acesta va rula la 3,13 GHz pe nucleul Cortex A77 de performanță și la 2,54 GHz pe cele 3 nuclee secundare puternice. În cele din urmă nucleele Cortex-A55 eficiente vor rula tot la 2,54 GHz.

Telefonul vine cu 256 GB stocare internă pe format UFS 3.1 și 8 GB RAM.

Acesta va fi primul telefon Huawei cu filmare 8K. Cele patru camere vor oferi senzori de 50, 20, respectiv 12 megapixeli (wide, ultra-wide, zoom), în timp ce al patrulea senzor va fi unul 3D TOF.

Toate acestea vor fi alimentate de un acumulator la 4.400 mAh cu încărcare la 65W.

Diferențe între Mate 40 Pro și Mate 40 RS

Diferențele majore între Huawei Mate 40 Pro și Mate 40 RS Porsche Design vor fi camerele cu zoom.

În loc de 12 megapixeli pentru un singur zoom 5X, Mate 40 RS va folosi doi senzori de 8 megapixeli, unul pentru zoom 3X și unul pentru zoom 10x optic.

Camera ultra-wide va avea lentilă „free form”, teoretic mult mai performantă decât una standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *