You are currently viewing HP stimulează colaborarea în timp real pentru performanța fluxurilor de lucru
HP logo

HP stimulează colaborarea în timp real pentru performanța fluxurilor de lucru

HP Inc. a anunțat noi oferte de abonament Z by HP, Teradici și NVIDIA Omniverse™ Enterprise pentru a stimula colaborarea la distanță cu mai multe sisteme și aplicații, în cloud sau în afara lui. De asemenea, HP lansează pachetul software pentru sistemul de operare Linux®, în colaborare cu Microsoft, pe Windows Subsystem for Linux 2 (WSL 2), oferind toate avantajele de dezvoltare ale Ubuntu, cu securitate și administrare Windows.

Pe măsură ce oamenii continuă să lucreze din diferite locuri, nevoia de tehnologie și instrumente potrivite este vitală pentru ca angajații să rămână conectați și protejați, pentru a garanta continuitatea activității și pentru a simplifica fluxurile de lucru. Un ecosistem de soluții remote este esențial pentru ca forța de muncă să colaboreze fluid, pentru accelerarea fluxurilor de lucru și pentru replicarea lor oriunde. Cu serviciile digitale HP activate prin software, creatorii de conținut pot comunica fără probleme, pot dezvolta idei și pot lua decizii mai rapid.

„Designerii și creatorii de conținut trebuie să își acceseze bazele de date și de lucru de oriunde s-ar afla; locul nu mai este un impediment”

„Serviciile digitale vor modela felul în care clienții, utilizatori comerciali și IMM-uri, folosesc computerul în viitor. La HP, ne străduim să oferim cele mai cuprinzătoare soluții din lume pentru munca și colaborarea la distanță cu ZCentral și Teradici.”

a declarat Jim Nottingham, director general și coordonator global Advanced Compute and Solutions la HP Inc.

„Clienții noștri vor putea rula cele mai complexe fluxuri de lucru pentru a face față provocărilor de oriunde — cu plăcile grafice NVIDIA care oferă și mai multă putere stațiilor grafice Z deja performante; cu Teradici, care oferă acces remote și cu NVIDIA Omniverse Enterprise, care oferă o platformă de colaborare în timp real”

a declarat Bob Pette, vicepreședinte Professional Visualization NVIDIA

Soluții complete pentru conexiune și colaborare superioare

Concepută pentru a susține proiecte complexe grafice sau de calcul de oriunde, combinația ZCentral Software și Teradici CAS (Cloud Access Software) reprezintă o soluție remote completă într-o singură ofertă. Utilizatorii vor avea flexibilitatea de a accesa din orice loc suita de software de care au nevoie. Teradici CAS oferă echipelor posibilitatea de a accesa cloud-ul în siguranță, în timp ce ZCentral Remote Boost permite accesul la performanța stației grafice. Combinația puternică între cele două aplicații remote relevante pentru industrie oferă acces de oriunde pentru majoritatea PC-urilor, modelelor Chromebook sau tabletelor, gestionând în același timp fără probleme conexiunile la distanță cu software-ul de management IT.

Abonamentul combinat valabil un an va include Teradici CAS, HP ZCentral Remote Boost Sender și Receiver, HP ZCentral Connect și asistență. Software-ul HP ZCentral Connect este inclus în abonament pentru o perioadă limitată de timp.

HP colaborează cu NVIDIA și pentru a combina puterea stațiilor grafice Z cu Teradici CAS și NVIDIA Omniverse™ Enterprise, pentru a oferi o platformă revoluționară care permite echipelor de creație să lucreze împreună de la distanță, să colaboreze simultan în timp real și să realizeze simulări cât mai aproape de realitate. Această combinație revoluționară va transforma fluxurile de lucru 3D, iar locul în care se află utilizatorii nu va mai reprezenta o problemă. Acum, un designer Epic Games Unreal Engine din Chicago, un designer Autodesk Revit din Londra și un designer McNeel Rhino din Mexico City pot colabora fără sincope și intuitiv pentru același proiect, în timp real. Combinația oferă posibilitatea de a alege dispozitivul final și aplicația cu ecosistemul deschis HP multi-OS (Windows, macOS, Linux) și suportul pentru aplicații multiple de la NVIDIA .

Odată cu achiziționarea unei stații grafice Z by HP eligibile, utilizatorii pot accesa trei luni de testare NVIDIA Omniverse™ Enterprise (două licențe Creator, patru licențe Nucleus, zece licențe Reviewer) și o perioadă de testare de trei luni pentru Teradici CAS (până la 50 de licențe).

Accelerare și optimizare

Cu Windows Subsystem pentru Linux 2 (WSL 2) și plăcile grafice NVIDIA pe stațiile grafice Z, utilizatorii care lucrează cu fluxuri mari de date își pot accelera acum ritmul de lucru cu o soluție actualizată care oferă securitate, manevrabilitate și un mediu de dezvoltare excelent. Microsoft WSL 2 vine preinstalat și preactivat pe anumite stații grafice Z by HP, astfel încât utilizatorii să-și crească rapid și ușor productivitatea.

„WSL 2 este un mediu Linux integrat și ușor de utilizat, care rulează pe Windows. Este perfect pentru fluxurile de date, dezvoltare web și cloud și chiar pentru rularea aplicațiilor grafice Linux. WSL 2 oferă productivitate, securitate și manevrabilitate. Microsoft a lucrat îndeaproape cu HP pentru a oferi această soluție revoluționară”

a declarat Mike Harsh, Manager de Produs Windows, Microsoft

Lasă un răspuns