HMD Global va lansa telefoane și sub brand propriu

Compania finlandeză HMD Global, cea care a preluat drepturile de utilizare a brandului Nokia Mobile prin 2017, a anunțat că va produce și telefoane sub brand propriu.

“Astăzi este o zi importantă pentru HMD, deoarece trecem de la statutul de licențiat al mărcii la cel de proprietar al mărcii, un pas important în călătoria noastră! Acest lucru înseamnă că veți putea vedea produse originale HMD unice, telefoanele Nokia pe care le-ați iubit dintotdeauna și câteva parteneriate super interesante pe care abia așteptăm să le dezvăluim. Suntem entuziasmați de oportunitățile pe care le oferă acest lucru și vă invit să rămâneți cu toții alături de noi pentru a vedea evoluția unor noi capitole pentru HMD. Sprijinul dumneavoastră constant alimentează angajamentul nostru de a oferi excelență și, împreună, redăm o poveste convingătoare despre inovație și progres’.

a declarat Ravi Kunwar, Vicepreședinte, India și APAC, HMD Global

HMD a început un proces de actualizare a canalelor de la “Nokia Mobile” la “HMD”. Această schimbare reprezintă mai mult decât un nume nou – se introduce o nouă strategie multi-brand fresh. Acest lucru înseamnă că veți vedea o gamă de “HMD Originals”, alături de telefoane Nokia și produse interesante de la noi parteneriate în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *