You are currently viewing HBO Max și Discovery+ se vor uni într-un singur serviciu de streaming
HBO Max logo

HBO Max și Discovery+ se vor uni într-un singur serviciu de streaming

Platforma de streaming HBO Max a fost anunțată încă din 2019, ca înlocuitor al platformei HBO GO, în 2021 a fost lansat în Europa, iar pe 8 martie 2022 a sosit și în România.

În ceea ce privește platforma de streaming Discovery+, aceasta a apărut la scurt timp după ce canalele Discovery au fost eliminate treptat din grilele mai multor operatori de cablu și satelit, precum DIGI, FocusSat sau Telekom.

În cadrul unei întâlniri organizate de Warner Bros Discovery pe tema veniturilor din T2, CEO-ul David Zaslav a venit cu o mențiune mai mult decât interesantă legată de planurile gigantului media, și anume: HBO Max și Discovery+ se vor contopi într-un singur serviciu, disponibil din vara anului 2023.

Decizia din spatele acestei mutări este pusă pe seama problemelor de performanță ale lui HBO Max, platformă care a fost afectată de picaje ori de cât ori debuta un show mare. Această problemă va fi remediată prin contopirea mai sus amintită și crearea unui serviciu care va folosi Discovery+ drept core, grație tehnologiei superioare pe care o adoptă.

În ultimele 3 luni HBO Max și Discovery+ au înregistrat 1.7 milioane de noi abonați, iar la nivel global are 92.1 milioane de utilizatori, planul fiind acela de a atinge cifra de 130 milioane abonați până în 2025.

Lasă un răspuns