You are currently viewing Microsoft testează abonamentul de familie pentru Xbox Game Pass
Xbox Game Pass Family

Microsoft testează abonamentul de familie pentru Xbox Game Pass

Începând de astăzi, în Columbia și Irlanda, cei înscriși în programul Xbox Insiders pot începe să testeze un plan care permite mai multor persoane să partajeze beneficiile Game Pass Ultimate. Acest lucru face și mai ușor să jucați cele mai bune jocuri Game Pass cu prietenii și familia pe consolă, PC și cloud, permițându-le să adauge până la patru persoane la abonament, toate cu acces unic la jocurile și conținutul Xbox Game Pass Ultimate și multe alte beneficii.

Pentru a putea testa acest nou abonament, trebuie să achiziționați ”Xbox Game Pass – Insider Preview” din Microsoft Store.

Bine de știut

  • Persoanele cu care partajați calitatea de membru nu trebuie să fie înscriși în programul Insider, ci trebuie să locuiască în aceeași țară ca și dvs. Înscrierile sunt limitate și vor rămâne deschise cât timp oferta este disponibilă.
  • Înscrierea în Game Pass – Insider Preview vă va converti timpul rămas din abonamentul dvs. în timp în noul plan, în funcție de valoarea monetară a vechiului abonament. De exemplu, o lună completă de Ultimate va fi convertită în 18 zile de abonament pentru acest plan. În acest fel, nu veți pierde nimic din valoarea rămasă a abonamentului existent la conversie. Conversia este finală, iar utilizatorii trebuie să aștepte ca noul lor abonament să expire înainte de a reveni la un abonament anterior.
  • Conversia nu este disponibilă pentru membrii grupului invitați. Înainte de a se alătura unui grup, un membru al grupului își poate anula abonamentul existent sau poate aștepta ca acesta să expire. Dacă nu au un cont Microsoft, prietenii și familia invitați vor trebui să creeze un nou cont Microsoft și să se conecteze cu acesta pentru a participa.
  • Membrii cu Xbox All Access nu vor putea participa la această previzualizare.
  • În Columbia, părți ale copiei pentru previzualizare nu au fost traduse și ar putea fi afișate în engleză.

Lasă un răspuns